Сторінка 150 Дитячі лікарі в Києві

Педіатр
Лікарка спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань дітей від народження до 18 років
Київ вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1») м.Берестейська
Акушер-гінеколог, гінеколог дитячого та підліткового віку, УЗД-фахівець
Мамедова Мехін — лікар акушер-гінеколог, гінеколог дитячого та підліткового віку та УЗД-фахівець. Спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, веденні пацієнток різного віку та підборі індивідуальних рішень для жіночого здоров’я. Використовує сучасні методи діагностики та малоінвазивні підходи, забезпечуючи комфорт і безпеку на кожному етапі лікування.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Дитячий лікар-стоматолог
ОСВІТА Національний медичний університет імені О. О. Богомольця НАПРЯМКИ РОБОТИ - адаптація дитини в стоматологічному кабінеті, лікування у формі гри; - лікування та видалення молочних зубів; - художні реставрації зубів, установка дитячих коронок; - навчання дитини гігієні ротової порожнини; лікування уві сні
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Біла Лілія Володимирівна - лікар акушер-гінеколог, лікар- спеціаліст ультразвукової діагностики. Лікар займається лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів (вагініт, цервіцит, аднексит, бактеріальний вагіноз, кандидоз), інфекцій, що передаються статевим шляхом. А також лікуванням ендометріозу, гіперандрогенії, порушення менструального циклу, аномальні маткові кровотечі, кісти яєчників, міоми матки, гіперплазій, поліпів ендометрію, патологій шийки матки, лікування порушень фертильної функції.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Дитячий стоматолог
Інна Андріївна - дитячий стоматолог, лікар з досвідом роботи. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, а також проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів тощо. У своїй роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали та обладнання, проводить лікування дітей у медикаментозному сні, видалення тимчасових зубів у дітей
Дитячий стоматолог
Катерина Сергіївна - дитячий стоматолог, лікар з досвідом роботи. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, а також проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів тощо. У своїй роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали та обладнання, проводить лікування дітей у медикаментозному сні, видалення тимчасових зубів у дітей
Стоматолог, ортопед, терапевт
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Педіатр, неонатолог, консультант з грудного вигодовування
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 4-річним досвідом роботи. Чуйна, турботлива та доброзичлива лікарка, яка завжди готова надати кваліфіковану медичну допомогу діткам та поради батькам щодо здоров’я та розвитку їх малюків
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Лікар ультразвукової діагностики
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Педіатр