Сторінка 116 Дитячі лікарі в Києві
Сімейний лікар
Заболотная Мирослава Николаевна
Педіатр, дитячий дерматовенеролог
Волошина Анастасия Анатольевна
Досвідчений, уважний лікар володіє навичками і знаннями як в області педіатрії так і в області дитячої дерматологї. Постійне навчання, відвідування конференцій та майстер-класів, підвищення кваліфікації дає можливість їй бути професіоналом у своїй сфер.
Галицкая Елизавета Павловна
Лікар офтальмолог, офтальмохірург, асистент кафедри офтальмології та оптометрії післядипломної освіти ІПО НМУ імені О.О. Богомольця, здобувач PhD
Сімейний лікар
Бобрусенко Анна Юрьевна
Сімейний лікар Бобрусенко Ганна Юріївна закінчила у 2018 Запорізький медичний університет та військову кафедру, вивчала екстрену медицину та оперативну хірургію. Має досвід роботи сімейного лікаря, працюючи за 20 км від фронту, приймала участь в евакуації та надані невідкладної допомоги населенню, ризикуючи своїм життям заради благополуччя людей. На сьогоднішній день лікарка активно набирає пацієнтів, підписуючи з ними декларації. ЇЇ мета : допомогти кожному хворому покращити своє здоров’я.
Консультація 600/400 грн.
Педіатр
Довгань Сергей Михайлович
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 8-річним досвідом роботи, співзасновник сімейної клініки «DIMEDA».
Моя головна мета – забезпечувати здоров’я та благополуччя ваших діток
Київ
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Педіатр, неонатолог, консультант з грудного вигодовування
Ровинская Анна Олеговна
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 4-річним досвідом роботи. Чуйна, турботлива та доброзичлива лікарка, яка завжди готова надати кваліфіковану медичну допомогу діткам та поради батькам щодо здоров’я та розвитку їх малюків
Київ
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Подолог
Иващенко Татьяна Вячеславовна
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-22
Дерматовенеролог, косметолог, трихолог, дитячий дерматовенеролог
Бушина Елена Сергеевна
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.