Діагности в Борисполі

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 3 відгука) Сортування
Мириам
Хороший лікар. Ставиться з розумінням до всього. Розповідає все доступно і зрозуміло. А не як інші, сленгами. Все пройшло максимально добре та комфортно. Лікування ефективно діє. Я дуже задоволена нею. Прийду повторно. Раджу.
Лолита
Дуже тактовний, уважний лікар. Детально розпитала про мої проблеми. Розповіла про методи лікування і аналізах, які необхідно зробити. Мені дуже сподобалася Ксенія Федорівна. Записалася до неї ще раз. Такого лікаря можна сміливо радити.
Оля
Большое спасибо Марте Любомировне за внимательно проведенное исследование. После осмотра я смогла понять в чем проблема. Сейчас прохожу курс лечения, самочувствие намного улучшилось. Надеюсь, вскоре все придет в норму.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД, займається виявленням, профілактикою і лікуванням гінекологічних патологій. Виконує УЗД органів малого таза, кольпоскопію і гістероскопію. Лікує захворювання шийки матки, порушення менструального циклу і порушення менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Функціональний діагност
Основна спеціалізація Іщенко Марти Любомирівна - ультразвукова діагностика. Проводить ультразвукові дослідження на сучасних апаратах. Іщенко березня Любомирівна володіє всіма методиками діагностики і виконує практичну діяльність в області проведення ультразвукового обстеження не тільки дорослих, а й дітей
Бориспіль вул. Київський Шлях, 14 Ж