Кардіологи в Борисполі

СПАСИБО!
Хорошего кардиолога найти не так просто. Мне повезло. После инфаркта наблюдаюсь у Александра Павловича. У меня к нему огромное доверие. Поддерживающая терапия приносит свои плоды. Чувствую себя уже намного лучше.
14 грудня '16 г.
Помог вылечить сына. Огромное спасибо!!!
16 серпня '16 г.
Лилия
Приятный, отзывчивый человек. Рекомендую!
08 травня '16 г.
Посоветовали друзья обратиться к Александру Павловичу. Консультацией очень довольна.
20 червеня '16 г.
Кардіолог
Кардіолог вищої категорії, спеціалізується на веденні хворих з хронічною серцевою недостатністю різної етіології, а також постінфарктних випадків, в тому числі пацієнтів, які перенесли аорто-коронарне шунтування, стентування, серцево-легеневу реанімацію. Займається лікуванням гіпертонічної та ішемічної хвороб серця, аритмій і тахікардій, провідності.
Бориспіль вул. Київський Шлях, 14 Ж
Кардіолог, терапевт
Спеціалізується на кардіології, терапії та функціональній діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, електрокардіографію, УЗД серця (ехокардіографію), добовий моніторинг ЕКГ та АТ, спірографію, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання та патології як стенокардія, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, гіпертонічна хвороба, захворювання органів дихання тощо.
Бориспіль вул. Віктора Йови, 1