Заїка Олександр Вікторович
Уролог, Хірург, Проктолог, Пластичний хірург
Лікар вищої категорії
Лікар Заїка А. В., уролог, проктолог, хірург вищої категорії. Проводить високоякісні операції, в тому числі і лапароскопію, по лікуванню ендокринологічних, урологічних і проктологічних захворювань, Спеціалізується також в області малоінвазивної хірургії.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
21 травня '19р.
Буда на прийомі в Олександра Вікторовича. НАДЗВИЧАЙНИЙ ЛІКАР, я думала таких лікарів в нас немає...зараз проходиджу курс лікування, я абсолютно задоволена.Рекомендую всім!
Назар
24 лютого '17р.
Так сложилась ситуация, что без иссечения анальной трещины было не обойтись. Хорошо, что меня консультировал такой известный специалист-проктолог, как Заика Александр Викторович. Операция прошла легко. Я даже в этом не сомневался. Спасибо, Вам.
07.04.2017
07 грудня '16р.
У мужа давно диагностировали полип прямой кишки, но он все не решался на операцию. Благодаря Александру Викторовичу все прошло быстро и успешно. Сейчас муж уже не помнит о болезни. Очень благодарны..
Григорий
23 вересня '16р.
Низкий поклон Александру Викторовичу на его работу.
Роман
21 вересня '16р.
Про Олександра Вікторовича тільки гарні спогади. Швидко мене вилікував, та ще й корисні поради від нього отримав, як в подальшому позбавити себе подібних хвороб.
Максим
11 серпня '16р.
Благодаря Александру Викторовичу я снова могу жить полноценной жизнью. Спасибо оргомное за помощь!
- Лапароскопія кісти яєчника
- Операції на підшлунковій залозі
- Резекція шлунка
- Обробка гнійних ран
- Висічення анальної тріщини
- 1998 р. — Луганський державний медичний університет, "лікувальна справа";
- 2000 р. — Луганський державний медичний університет, інтернатура за спеціальністю "Хірургія";
- 2000 р. — КМАПО ім. П. Л. Шупика, м. Київ. Вторинна спеціалізація за спеціальністю "Урологія";
- 2009 р. — Луганський державний медичний університет. Навчання в клінічній ординатурі на кафедрі Хірургії та урології.
Курси підвищення кваліфікації
- 2001 р. — ТУ «Ендоскопічні методи лікування в хірургії» ХМАПО м. Харків;
- 2003 р. — ТУ «Операції на печінці і жовчовивідних протоках» Національний інститут хірургії та трансплантації ім. Шалімова, м. Київ;
- 2003, 2010, 2014 рр. Участь у міжнародних симпозіумах (1,2,3), ендокринних хірургів м. Київ, м. Харків, м. Запоріжжя;
- Майстер-класи з лапароскопічної хірургії (м. Дніпропетровськ клініка "Гарвіс" з лапароскопічної колопроктології та урології проф. Пучків 2009 р.), (м. Дніпропетровськ Обласна клінічна лікарня з Лапароскопічної герніології 2012 рік).
Участь в асоціаціях
- Член асоціації хірургів Луганської області, як частини асоціації хірургів України;
- Член асоціації ендокринних хірургів України.
Схожі спеціалісти:
Андролог, Уролог, УЗД-фахівець