Рогожа Вадим Михайлович
Хірург, Ендоскопіст
Лікар першої категорії
Доктор Рогожа Вадим Михайлович, спеціаліст першої кваліфікаційної категорія по хірургії, другий категорія по ендоскопії. Займається питаннями що стосуються проктології і хірургії. Займається діагностикою та профілактикою захворювань області промежини, прямої і ободової кишкою, ануса і малого таза. Лікує анальний свербіж, запори, дисбактеріоз, тріщини і гострий коліт. Проводить процедури видаленням грижі, плевральної пункції, геморроідектоміі і панкреатектомії. Веде хірургічний прийом з 5 років, ендоскопічний прийом з 18 років
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Київ
м. Васильків, вул. Соборна, 66
Кристина
19 липня '18р.
К Вадиму Михайловичу я пришла с очень неприятными болевыми ощущениями, после осмотра диагноз был поставлен. Далее последовала операция и последующее лечение (надеюсь вы понимаете почему я не пишу в подробностях, так проблема была не из приятных). Главное, что я хочу сказать, это то, что доктор смог мне помочь и больше никаких болей.
Владимир
07 липня '18р.
Вадим Михайлович удалял мне грыжу. Процедура прошла успешно, без осложнений. Не уверен, что умею нахваливать врачей, потому по делу - хороший спеиалист, свою работу знает на отлично.
- Консультація проктолога
- Консультація хірурга
- Герніопластика (видалення грижі)
- Видалення геморою
- Геморроїдектомія
- Висічення анальної тріщини
- Лапароскопічна холецістостомія
- Ендоскопія
- 2008 p. — Вінницький Національний Медичний Університет ім. Н.І. Пирогова;
- 2011 р. — інтернатура за спеціальністю хірургія на базі Національного медичного університету ім. Н.І. Пирогова, м. Вінниця.
Курси підвищення кваліфікації
- 2016 р. — брав участь в міжнародних з'їздах хірургів, ендоскопістів;
- 2016 р. — ТУ "Сучасні малоінвазивні методики в флебології", НМАПО ім. П.Л. Шупика.
Схожі спеціалісти:
Хірург, онкохірург, УЗД-фахівець, судинний хірург