Радченко Тетяна Валентинівна
Гастроентеролог дитячий
лікар вищої категорії
Радченко Тетяна Валентинівна – лікар-гастроентеролог. Основним напрямом у її роботі є встановлення причин розвитку захворювань травного тракту у дітей та проведення терапевтичних заходів. Лікар займається лікуванням гастриту, коліту, езофагіту та холециститу. Надає допомогу пацієнтам із виразковою хворобою, діафрагмальною грижею, дисбактеріозом кишечника. Спеціалізується на лікуванні алергії (алергічного риніту, сезонного кон'юнктивіту, атопічного дерматиту та екземи стоп).
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Лида
09 липня '18р.
У ребенка летом появилась сыпь, я его повела к терапевту, но а дальше она нас направила к Татьяне Валентиновне. Оказалось, что это аллергия. Теперь у нас череда различных обследований чтобы определить аллерген. Но симптоматику уже удалось убрать. Теперь ждем результатов и приступаем к лечению, а толковый доктор это залог успеха)
Диана
07 липня '18р.
К Татьяне Валентиновне я обращалась из-за частых болей. Оказалось, что если бы я не вовремя обратилась, то и до гастрита было недалеко. Спасибо доктору, что смогла экстренно помочь, следуя ее рекомендациям боль ушла и самочувствие улучшилось. Спасибо!
- Консультація гастроентеролога
- Лікування гастриту
- Лікування холециститу
- Лікування гепатиту В
- Лікування гепатиту С
- Лікування жовчнокам'яної хвороби
- Лікування цирозу печінки
- УЗД органів черевної порожнини
- 1997 р. – Національний медичний унівеситет ім. О.О. Богомольця, спеціальність «Педіатрія».
- 2009 р. – Сертифікат лікаря-спеціаліста зі спеціальності «Дитяча гастроентерологія».
Лікар-гастроентеролог дитячий надає послуги
- Консультація пацієнтів дитячого віку із скаргами з боку органів шлунково-кишкового тракту.
- Корекція харчової поведінки, дієтотерапія;
- УЗД органів черевної порожнини у дітей.
Лікар-гастроентеролог дитячий займається лікуванням захворювань
- Езофагіт;
- Гастрит;