Відеокольпоскопія у Дніпрі

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи
Відеокольпоскопія 450 грн
Кольпоскопія 550 грн
Фильтр: (Знайдено 29 клінік)

Сортировка
Тертишник Микола Іванович
Просто неймовірно!
Шепеля Марина Юр’ївна
Мені все сподобалося, дуже приємний персонал та лікар
Ніна
Рекомендую всім проктолога Малиновського Сергія Леонідовича! Від першої комунікації я зрозуміла, що готова робити необхідну мені операцію саме в нього. Досвід з проктологами в мене довжиною в 5 років, і цей був найкращим. Починаючи від приємної комунікації, та закінчуючи якісно виконаною операцією, детальними і головне - ДОПОМАГАЮЧИМИ рекомендаціями для відновлення. Я неймовірно щаслива, що потрапила в руки такого професіонала і просто хорошої і доброї людини.
Тетяна
Доброго дня! Я лікуюсь другий раз в клініці (VAN Clinic) в лікаря ортопеда Кузьміна Максима Вікторовича.Це дійсно гарний лікар-професіонал своєї справи.Хочу висловити велику вдячність Максиму Вікторовичу та песоналу за увагу та ввічливість,
Дніпро вул. Робоча, 65
р.Чечеловский
Багатопрофільний медичний центр VAN Clinic (ВАН Клиник) включає поліклінічне відділення для дорослих, центр ортопедії, денний стаціонар, дослідницьку лабораторію. Тут працюють фахівці таких напрямків: гінекологія, урологія, травматологія та ортопедія, онкологія, хірургія, маммология, ендокринологія, педіатрія, терапія, психотерапія, неврологія, дерматовенерологія, отоларингологія.
  • Відеокольпоскопія 500
Дніпро, вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського), 23
р.Соборний
9,5
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25
м.Вокзальная 34 25
Інститут краси "Акварель" надає лікувально-оздоровчі послуги, що дозволяють зберегти красу і здоров'я обличчя та тіла. Преміум SPA у Дніпропетровську. У центрі приймають кваліфіковані фахівці: акушер-гінеколог, дерматолог-трихолог, онколог, косметолог, косметолог-естетист, психолог, масажист.
  • Відеокольпоскопія 600
Дніпро пров. Фестивальний, 5
м.Проспект Свободы 103 18
У 2016 році почав свою роботу українсько-німецький медичний центр "АВРОРА ДРТ". Медустанова надає послуги з лікування статевих розладів у чоловіків і жінок.
  • Відекольпоскопія 600
8,8
Дніпро вул. Воскресенська, 2 А
р.Центральный
Універсальна клініка сімейного типу МЕДІКЛАБ - це приватна клініка сімейного типу, що надає розширений комплекс послуг з профілактики, діагностики та лікування захворювань. Багатопрофільність установи дозволяє надавати допомогу пацієнтам будь-якої вікової групи.
  • Кольпоскопія 550
8,6
Дніпро вул. Героїв Крут, 15
р.Соборный
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням. Приймає лікар: Казидуб Анастасия Витальевна
  • Відеокольпоскопія 350
8,6
Дніпро вул. Панікахи, 27
м.Вокзальная 130 23
ЄВРОЛАЙФ-ЦЕНТР -— це медичний центр оновленого зразка. Діяльність клініки пов'язана з встановленими світовими стандартами якості. На території медичного центру приймають профільні фахівці, які готові надати кваліфіковану допомогу у будь-яку хвилину. Євролайф-центр —- це не тільки активна терапія, але і розширений спектр діагностичних процедур, і навіть фізіотерапія.
  • Відеокольпоскопія 450
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 67 А
м.Вокзальная 28 7
Центр планування сім'ї Тамари Луговської — це сучасний медичний центр для всієї родини. У медичному центрі надається послуга супроводу вагітності, проводяться всі види УЗД дітям і дорослим. Ведуть прийом спеціалісти з багаторічним досвідом роботи. У МЦ ви можете здати лабораторні аналізи.
Дніпро пр-т Мануйлівській, 5
м.Вокзальная 41 8
Медичний центр Здорове покоління на Мануйлівському проспекті - це клініка, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, як у дорослих, так і у дітей. У центрі працюють кваліфіковані фахівці, здатні знайти підхід навіть до самого вимогливого клієнта.
6,2
Дніпро вул. Ламана, 17
м.Вокзальная 10
  • Відеокольпоскопія 450
6,2
Дніпро пров. Парусний, 16
м.Покровская 22 8
Сімейна медицина на Вітрилі - широкопрофільний медичний центр, що функціонує з 2001 року. За цей час лікарі клініки допомогли вилікуватися безлічі пацієнтів різних вікових груп.
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-14:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-14:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-15:00