Гоженко Андрій Вадимович

Хірург, ортопед-травматолог
Лікар другої категорії
Андрій Вадимович Гоженко – амбулаторний хірург та ортопед-травматолог, який спеціалізується на проведенні малоінвазивних хірургічних втручань. Виконує видалення атером, липом, гігром, а також займається лікуванням врослого нігтя з видаленням паросткової зони. Особливий напрямок роботи - хірургія кисті. Проводить консультативний прийом з питань амбулаторної хірургії та травматології, здійснює діагностику та лікування переломів різної складності.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

09 червеня '26р.
Доброго дня! Щиро дякую МЦ SENSAVI за якісне обслуговування та професійний підхід. Особлива подяка хірургу Гоженко Андрію Вадимовичу за проведене видалення атероми у філії на Позняках. Процедура пройшла швидко, акуратно та безболісно. Лікар дуже уважний, все детально пояснив і створив спокійну атмосферу, що особливо важливо перед такими операціями. Залишилися тільки позитивні враження від візиту та роботи всієї команди клініки. Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• ВНМУ ім. М. І. Пирогова, Спеціальність — Лікувальна справа, м. Вінниця
  • Інститут післядипломної освіти ім. Шупика, Інтернатура за спеціальністю Ортопедія та травматологія, м. Київ

Курси підвищення кваліфікації

• Хірургічне видалення мозолів
  • Хірургічне видалення ксантоми, ксантелазми
  • Хірургічне видалення врослого нігтя
  • Лазерне видалення врослого нігтя
  • Видалення запалених утворень абсцесу, гематоми, фурункула, карбункула, панариція, флегмони
  • Пластика рубця