Четверус Роман Віталійович
Нейрохірург
Лікар вищої категорії
Лікар займається проблемами центральної і периферичної нервової системи, а саме патологіями головного, спинного мозку і периферичних нервів. Лікує переломи хребта, тунельні синдроми, пухлини хребта і грижі міжхребцевих дисків. Приймає пацієнтів з травмами центральної та периферичної нервової системи.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Київ
вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Наталия
31 січня '22р.
Очень благодарна, Роману Витальевичу за,то, что спас мне жизнь. Меня привезли на Дарницу в ужасном состоянии... Нога почти до колена потеряла чувствительность...( Мне, чтобы зделать МРТ давали лекарство чтобы разогнуть ногу). Вот в таком состоянии я была. Боль была настолько невыносима,что я просила Боженьку поскорее прекратить эти муки!У меня умер братик и на фоне этого стресса... Зрелище ещё то было... Но благодаря этому,Доктору с Большой Буквы,я наследующий день,с реанимации пошла своими ногами!!! Сама!Я 5 месяцев пролежала.... Родные выносили из под меня "утку",а тут сама!Своими ногами! Роман Витальевич,я была наверное самой непослушной пациенткой.. Простите! Спасибо Вам Огромное!И низкий поклон. За то,что поставили на ноги!
- 1997 - Київський національний медичний університет ім. О.О.Богомольця.
Лікар займається лікуванням захворювань
- Грижі міжхребцевих дисків,
- травми центральної і периферичної нервової систем,
- переломи хребта,
- пухлини хребта і нервової системи,
- тунельні синдроми
Схожі спеціалісти: