Бєляєв Дмитро Олександрович

Психіатр, психотерапевт
Лікар вищої категорії
Консультація від 1500 грн
Викликати додому
Лікар здійснює прийом пацієнтів з психічними захворюваннями. Лікує депресію, панічні атаки, вегетосудинну дистонію, обсесивно-компульсивний розлад, головний біль, втрату апетиту, безсоння та булімію. Займається корекцією лікування, при необхідності направляє до вузькопрофільного спеціаліста.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Дніпро Проспект Олександра Поля, 1/9 р.Центральний

Наталья Щитова
10 грудня '22р.
Доктор и прием очень понравились,располагает к себе,внимательно и вдумчиво слушает,у меня резиснтная клиническая депрессия девятый год,я уже потеряла всякую надежду на освобождение из этой клетки,были стационары и частные психиатры,много схем лечения,пока ничего не помогло,и я решила прыгнуть ещё раз...доктор очень внимательный,работает на результат,располагает к себе,компетентный,могу это точно сказать со своего многолетнего опыта.у меня появилась Надежда,которую я давно потеряла и уверенность,что Дмитрий Александрович вытащит меня на Белый свет,сейчас мы подбираем препараты и я почему то очень Ему. Верю.о ходе лечения обязательно напишу отзыв.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1997 - 2003 рр. — Дніпропетровська державна медична академія за спеціальністю «Лікувальна справа»;
  • 2003 - 2004 рр. — інтернатура за спеціальністю «Психіатрія» при Дніпропетровській державній медичній академії.

Курси підвищення кваліфікації

• 2016 р. — Тематичне удосконалення «психо-соціальна реабілітація осіб, які стали інвалідами під час проходження військової служби, та інших осіб,які постраждали під час виконання обов'язків військової служби(службових обов”язків) в Україні » на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти;
  • 2018 р. — Тематичне удосконалення «Діагностика та психотерапія тривожних і депресивних розладів» на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти;
  • 2019 р. — Тематичне удосконалення «Актуальні питання психіатрії та наркології»;
  • 2019 р. — Передатестаційний цикл «Психіатрія» на базі ДЗ «Дніпропетровська мед. Академія МОЗ України» кафедра психіатрії ФПО;
  • 2019 р. — Certificate «Headaches and cognitive disorders»;
  • 2019 р. — Тематичний семінар(школа) «Головний біль та когнітивні розлади» акредитований EACCME;
  • 2020 р. — Тематичне удосконалення «Актуальні питання психіатрії та наркології» «Дніпропетровська мед. Академія МОЗ України»кафедра психіатрії, наркології та медичної психології;
  • 2020 р. —ІІ науковий конгрес з міжнародною участю “психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи.

Лікар-психіатр надає послуги

• соматоформний розлад;
  • булімія;
  • анорексія;
  • розлад харчової поведінки;
  • деменція і розлад поведінки у людей похилого віку.