Арнеут Ігор Сергійович

Уролог, лікар УЗД
Ігор Сергійович – кваліфікований урогол, лікар УЗД. Здійснює амбулаторний прийом пацієнтів, спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних урологічних захворювань
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• У 2020р. закінчив Одеський національний медичний університет за спеціальністю лікувальна справа.
  • 08.2020 по 06.2022- Інтернатура по спеціальності «Урологія» в Національному університеті охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

Курси підвищення кваліфікації

• 2023 р.- отримав спеціалізацію «Ультразвукова діагностика»
  • 2024 р.- отримав спеціалізацію «Онкохірургія»

Лікар-уролог, лікар УЗД надає послуги

• УЗД – діагностика; діагностика при онкології простати, нирок, сечового міхура.
  • діагностика та лікування гострих і хронічних запальних захворювань сечостатевої системи (цистит, пієлонефрит, простатит, орхіт, орхоепідидиміт)
  • консервативне, оперативне лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози (ТУР);
  • лікування сечокам'яної хвороби (конкременти нирок, сечоводів, сечового міхура, уретри);
  • корекція варикоцеле (Мармара)
  • операції при гідроцелє, звуженнях крайньої плоті
  • діагностика (проведення уретероцистоскопіі та біопсії за необхідності), консервативне, оперативне лікування (трансуретральна резекція (ТУР) і лазерна вапоризація) лейкоплакії (метаплазії) сечового міхура.