Андраковський Олександр Андрійович

Лікар здійснює прийом пацієнтів з урологічними захворюваннями. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД органів малого таза. Виконує уретроскопию, цистоскопію, масаж простати і бужування уретри. Успішно лікує сечокам'яну хворобу, чоловіче безпліддя, простатит, цистит та інші патології.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Руслана
01 липня '21р.
Щиро вдячна лікарю Андраковський О. А. за ставлення до сина під час прийому, за те, що знайшов підхід і зміг підбадьорити. І за зворотній зв'язок теж дуже дякую. Враження лише позитивні!!! Дуже задоволена прийомом у гінеколога Лузан О.О. і у мамолога Лащенко М. М. Дякую!
Никита Кузнецов
26 травня '21р.
Нещодавно відвідав уролога Олександра Андрійовича Андраковського за рекомендацією друга. Дуже сподобався лікар: молодий, знайом з новітніми методиками діагностики і лікування. Дуже рекомендую лікаря і клініку.
Руслана
05 травня '21р.
05 лютого '21р.
Приятный и хороший врач
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2011-2018 рр. — НМУ ім. О. О. Богомольця, лікувальна справа.
  • 2018-2020 рр. — НМУ ім. О. О. Богомольця, урологія.

Лікар-уролог надає послуги

• катетеризація сечового міхура;
  • бужування уретри;
  • масаж простати;
  • інстиляція сечового міхура;
  • інстиляція уретри;
  • уретроскопія;
  • цистоскопія;
  • біопсія сечового міхура при проведенні уретроцистоскопії;
  • видалення доброякісних утворень шкіри (папіломи, кондиломи, атероми);
  • урофлоуметрія (вимір потоку сечі).

Лікар-уролог займається лікуванням захворювань

• баланопостит;