Рентген зуба в Одесі

Рентген зуба 600 грн.
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Владислав
Потрапив до Кирила, і був приємно здивований підходом до проблеми та сервісу, молодий фахівець показ себе на 100% професіонал своєї справи, з душею серцем надає лікування. Всім рекомендую !
Яна
Робила проф. чистку Air-Flow в клініці, професійні лікарі, нове обладнання, дуже чисто-все сподобалося!
Катерина
Дякую за якісне та безболісне лікування та вирішення складної задачі Найсучасніше обладнання турбота та індивідуальний підхід до кожного пацієнта! Лікар Романов Кирил найкращий !!! Дякую за посмішку мрії!!!
Людмила
Найкраща клініка, допомогли мені та моїй доньці, а головне не було боляче!
Була на чищенні зубів. Чудова клініка, сучасне обладнання, професійне обслуговування. Залишилась задоволена. Дякую лікарю.
Прекрасна клініка, прекрасний лікар Кирило Костянтинович – зробили все швидко та безболісно. Велике спасибі! Тепер тільки до вас!
Одеса Італійський бульвар, 1 Г. 15 поверх, оф. 1505
р.Приморський
RK-dental – це медичний простір для усієї родини, де знаходять підхід як до маленьких, так і до дорослих пацієнтів! Наш простір дає змогу кожному отримати якісне лікування. Також в нас діє зручна система розстрочок на усі послуги.
  • Рентгенограма 150
5,4
Одеса вул. Ніжинська, 41
р.Пересипський
Медичний центр "Dent House" надає комплексну стоматологічне лікування. Серед лікарів клініки - кандидати медичних наук. Пріоритетність установи - сімейна стоматологія.
5,2
Одеса вул. Канатна, 85
р.Приморський
"Клініка Войнаровських" — це спеціалізований медичний заклад, який займається стоматологічним здоров'ям. Центр почав функціонувати в 2008 році.
3,7
Одеса вул. Космонавтів, 5
р.Київський
Стоматологічна клініка Дент Арт (DentArt) на Космонавтів — це одна з клінік широкої мережі стоматологій у містах України. У стоматології проводиться не тільки лікування захворювань зубів, а також ефективна профілактика, яка дозволить попередити розвиток карієсу та ін. хвороб ясен і зубів.