Сторінка 2. УЗД нирок в Києві в суботу - Святошинський район

4,7
Київ пр. Берестейський, 67
м.Нивки2 м.Берестейська5
Медичний центр Медейра (Medeira) - багатопрофільна клініка Європейського формату, що надає широкий спектр послуг для всієї сім'ї. У медустанові приймають кращі лікарі з України та Ізраїлю. Операційні установи оснащені за європейськими стандартами GMP. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє проводити хірургічні втручання будь-якої складності.
  • УЗД дослідження нирок 500
3,7
8,4
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Л , Микільська Борщагівка
р.Святошинський
Медичний центр "Клініка вихідного дня" — це сучасний лікувальний заклад, що спеціалізується на наданні багатопрофільних послуг. У клініці працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Усі надані послуги надаються високопрофесійно і за доступною вартості.
Оксана, 27 марта '26г.

Клініка Вихідного Дня, в якій я і моя родина , обслуговується , вже не один рік , задоволені налагодженою роботою , правильний підхід до обслуговування, здача аналізів теж все , чітко без черг і швидко отримували результати , ціни приємні та адекватні,...

• УЗД + доплер судин нирок 990
  • УЗД нирок 650
  • УЗД органів позаочеревинної порожнини (нирок і наднирників) + доплер 650
  • Комплекс "УЗД Здоров'я чоловіка №1"(УЗД нирки, передміхурова, мошонка + проба) 2 130
  • Комплекс "УЗД для чоловіків №8"(УЗД нирок,передміхурова залоза,органів мошонки) 2 130