Нова діагностика, лабораторія у Костянтинівці

Пн — Пт: 08:00-13:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Сучасна діагностична лабораторія "Нова діагностика" м. Костянтинівка входить у велику мережу медичних лабораторій, займається проведенням різних досліджень. Відкрита мережа в 2005 році, проводить ряд унікальних тестів, які не мають аналогів в країні.

Нова діагностика, лабораторія у Костянтинівці, вартість послуг:

дивитися усі ціни

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Загальний аналіз крові (аналізатор, автоматизований підрахунок формули) (ЗАК) 190
  • Загальний аналіз крові розгорнутий, з ручним підрахунком лейкоформули, ШОЕ і ін. (ЗАК для лікаря) 240
  • Тромбоцити, підрахунок за методом Фоніо 190
  • Альбумін-креатинінове співвідношення + ЗАС ( параметри аналізатора) 260
  • Ще...

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Лещенко Наталя Михайлівна
11 квітня '24р.
Арсений
25 грудня '20р.
Записывался через этот ресурс. Всё прошло быстро, чётко, перекрасный сервис.
Карина
27 квітня '18р.
В «Новой диагностике» меня очень впечатлило вежливое отношение к клиентам. Пробы взяли аккуратно, все прошло без лишних стрессов. Результаты пришли в заявленное время на ящик, по моему желанию. Большое вам спасибо.
Полина
20 березеня '18р.
Когда есть необходимость сделать анализы, я всегда обращаюсь в «Новую диагностику». Качественное обслуживание, полная автоматизация процесса, возможность ускоренного режима и благоприятная атмосфера - далеко не полный перечень преимуществ лаборатории. Потому рекомендую без сомнений.
05 січня '18р.
Когда у ребенка начала проявляться аллергия, нам никак не удавалось выявить аллерген. Как хорошо, что в нашем городе есть «Новая диагностика». За короткий промежуток времени удалось выявить аллерген. Мы благодарны этой лаборатории за помощь.
Аня
08 січня '17р.
Сдавала в «Новой диагностике» биохимию и коагулограмму, осталась очень довольна. Персонал внимательный, у меня голова закружилась (частенько такое бывает), так меня сразу же усадили в кресло, напоили чаем, измерили пульс и давление и не отпускали, пока всё не пришло в норму. Думаю, что следующие анализы пойди сдавать только сюда.