Наш доктор, ЛОР-центр на Срібнокільській
Н: 09:00-15:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
ЛОР-центр "Наш доктор" на вул. Срібнокільська — клініка, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань вух, горла і носа. У центрі здійснюють прийом кваліфіковані фахівці зі значним досвідом роботи в області отоларингології.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Наш доктор, ЛОР-центр на Срібнокільській, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
Немає цін
Відгуки та оцінки клініки
Руслан
29 березеня '19р.
Если в вас проблемы в области отоларингологии я с уверенностью могу рекомендовать ЛОР-центр "Наш доктор". Я был здесь не раз. Всегда эффективное лечение, качественное обслуживание и дружелюбное отношение. Ничего плохого я не заметил.
Галина
26 березеня '19р.
С запущенным гайморитом мне помогли спариваться в лор-центре "Наш доктор" за считанные дни. Мне было важно поправиться за кратчайшие строки, и специалисты этого медицинского учреждения приложили максимум усилий для моего выздоровления. Спасибо большое.
Инга
12 березеня '19р.
Наш доктор - это хорошее медицинское учреждения ЛОР направления. Наблюдаюсь здесь почти год со своим хроническим заболеванием. Улучшение заметны, самочувствие улучшилось. Мне здесь нравиться.
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
Інститут вертебрології і реабілітації на Подолі входить до мережі клінік, розташованих в Києві та інших регіонах України, що спеціалізуються на лікуванні захворювання спини і суглобів. На базі Інституту використовується унікальна фінсько-німецька методика лікування рухом за допомогою високотехнологічних тренажерів David.
Пн — Пт: 08:00-21:00
Наркологічний центр "Свобода" в Києві спеціалізується на комплексній психологічній і соціальній реабілітації пацієнтів, які страждають від хімічної та нехімічної залежностей. Лікарі клініки мають багаторічний досвід роботи у цьому напрямку й надають ефективну лікувально-реабілітаційну допомогу.
Пн — Пт: 00:00-24:00
Сб: 00:00-24:00 Н: 00:00-24:00
Дніпролаб на Закревського — діагностичне відділення мережі, яке спеціалізується на проведенні всіх видів лабораторних досліджень та взяття аналізів.
Пн — Пт: 07:30-13:00
Хірургічний центр Віва (Viva) на вул. Оноре де Бальзака, 85 А — найбільший медичний центр в мережі клінік Viva відкрився у 2019 році. У сучасному триповерховому будинку прекрасно обладнані два операційних зали, палата інтенсивної терапії, що оснащені інноваційним обладнанням за останнім словом техніки. Головною перевагою клініки є наявність комфортабельно дорослого і дитячого стаціонарних відділень, загальною місткістю до 20 осіб.
Пн — Пт: 00:00-00:00
Сб: 00:00-00:00 Н: 00:00-00:00