Кабінет психолога, психотерапевта, сексолога Урясьевой О. М.
Wi-Fi
Оплата карткою
Безкоштовна парковка
₴ - ₴
Кривий Ріг,
вул. Володимира Великого, 14 А (оф. 711)
Пн — Пт: 10:00-19:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Кабінет психолога, психотерапевта, сексолога Урясьєвої Ольги Миколаївни - це комплексна допомога фахівця з повною конфіденційністю.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Кабінет психолога, психотерапевта, сексолога Урясьевой О. М., вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Індивідуальна консультація психолога, 60 хв.
- Сімейна консультація психолога, 90 хв.
- Курс підготовки до пологів, 5 занять
Відгуки та оцінки клініки
29 грудня '20р.
Очень важно быть психологически готовой к беременности. Скажу откровенно, мне понадобилась помощь психолога. Ольга Николаевна помогла преодолеть страх.
22 грудня '20р.
Ольга Николаевна помогла наладить сон и убрать тревожность. Благодарю!
Наталья Игоревна
05 грудня '20р.
Психологов, от которых можно получить хорошую консультацию очень мало. После того как мы с вами поработали некоторые вопросы мне полегчало на душе.
Вячеслав
22 листопада '20р.
Родился в семье алкоголика, жизнь была не сахар. Теперь систематически хожу на консультации к психологу, так легче жить.
Евгений Васильевич
20 листопада '20р.
Проблемы на работе для меня никогда не проходят бесследно. Видно накопилась усталость, начал плохо спать и срываться на подчиненных. Без помощь Ольги Николаевны вряд ли бы справился.
Эмма
10 листопада '20р.
Хочу выразить вам благодарность за оказанную помощь. Вы большая молодец. Желаю вам процветания.
Мария
04 листопада '20р.
Страх смерти появился после утраты мужа, он погиб в автокатастрофе. Свпасибо вам за помощь в решении этого вопроса. Теперь панических атак стало меньше. Чувствую себя намного лучше.
Михаил
29 жовтня '20р.
Если вы в поиске отличного сексолога, вам поможет Ольга Николаевна. Рекомендую!
Виталий Сергеевич
17 жовтня '20р.
Всегда с пренебрежением относился к тем людям, которые посещают сеансы психотерапии. Психологов считал шарлатанами, которые наживаются за счет других людей. Настал такой момент, что сам не смог справиться с эмоциями. Теперь лечусь у Ольги Николаевны. Спасибо.
Настя
10 жовтня '20р.
После родов была затяжная депрессия. Спасибо Ольге Николаевне за квалифицированную помощь.
Диана Ф.
17 березеня '20р.
, лікар Урясьева Ольга Николаевна
Лікар сподобався. Говорили довго, довше години. Йшов на консультацію з не великим бажанням, думав що ще один шарлатан. Але як виявилося я помилявся.Спеціаліст хороший. Був у багатьох раніше, але продовжу працювати з цим. Рекомендую!
Альбіна
08 березеня '20р.
, лікар Урясьева Ольга Николаевна
Все було добре. Мені дуже сподобалося. Приємне було спілкування. Лікар, як людина, мене дуже влаштувала. Мені все сподобалося. Я думаю продовжувати сеанси в подальшому. Таких фахівців, які так швидко можуть допомогти, дуже мало.
Зверніть увагу на інші клініки:
вул. Комерційна 1
Трихологічний центр Lesya – це сучасний медичний заклад, де кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи використовують новітні методи діагностики та лікування, щоб допомогти вам здобути здорове та красиве волосся. Ми пропонуємо широкий спектр послуг за такими напрямками: трихологія, дерматологія, косметологія, колористика
Пн — Пт: 09:00-19:00
Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-19:00
вул. Володимира Великого, 29В
Медичний центр "VAN Clinic" — це багатопрофільний заклад, розташований у самому центрі Дніпра, який надає широкий спектр медичних послуг. У нас ви можете отримати консультації лікарів різних спеціалізацій, сучасну діагностику, лабораторні дослідження, денний стаціонар та операції "одного дня". Ми цінуємо вашу довіру та прагнемо забезпечити якісне лікування, економлячи ваш час.
Пн — Пт: 08:00-17:00
проспект Миру, 29
Медичний центр ударно-хвильової терапії «OCSARAT MEDICAL» — клініка, що спеціалізується на терапії різних патологій у галузі неврології, урології, ортопедії та травматології, естетичної медицини та косметології, стоматології, гінекології, оториноларінгології. Усі філії оснащено найновішим високотехнологічним обладнанням швейцарської фірми Storz Medical.
Пн — Пт: 09:00-18:00
пр-т Мира, 5 Б
Всім, кому необхідно пройти якісну діагностику на сучасному обладнанні, свої послуги пропонує МРТ-центр в Кривому Розі. Центр має у своєму розпорядженні магнітно-резонансний томограф AIRIS Mate (відкритого типу), що дозволяє провести обстеження різних зон тіла і структур організму.
Пн — Пт: 08:00-18:00