Промивання лакун піднебінних мигдалин у Львові (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі отоларингологи в Шевченківському районі
Промивання мигдаликів 350 грн
Промивання лакун і мигдаликів + змазування слизової оболонки глотки та мигдаликів 600 грн
Фильтр: (Знайдено 4 клініки)
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Сортировка
Оксана
Професійний та ввічливий персонал на Орлика Дуже відповідальні до своєї роботи лікар Любомир та Інна Василівна яка підтримує Рекомендую
Олена
Чудове обслуговування.
Дякую, гарне обслуговування і кваліфіковані лікарі.
Звертаюсь в цю клініку не перший раз на обстеження КТ. Прийом без затримки, даже ввічливий і доброзичливий персонал. Щиро дякую всьому персоналу клініки. Рекомендую
9,4
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців.
  • Промивання мигдаликів 350
8,5
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO – це сучасна діагностично-консультативна установа з широким спектром обстежень для дорослих і дітей та лабораторних досліджень (аналізів) у співпраці з лабораторією «МеДІС».
  • Промивання мигдаликів 350
8,3
Львів вул. Шевченка, 62
р.Шевченківський
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • Промивання лакун і мигдаликів + змазування слизової оболонки глотки та мигдаликів 600
Львів пр-т Чорновола, 16В/68
р.Шевченківський
IНЛОР — медичний центр, де діагностику та лікування проводять лікарі отоларинголог, педіатр, невропатолог, пластичний хірург. На вас чекає команда висококваліфікованих професіоналів з досвідом роботи в стаціонарних відділеннях, які регулярно удосконалюють свої знання та навики в Україні та закордоном.