Пластика вуздечки верхньої губи у Львові (Франківський район) (відкриті по сб. клініки)

6,0
Знайдено 2 клініки

Сб
Юля
Прийшла бо підкупив надпис "перший огляд - безкоштовно", але одразу ж зрозуміла, що далі лікуватися буду тут. Лікарі великі молодці і фахівці у свої справі. Одразу ж сказали що саме потрібно робити і чого очікувати.
Володимир
Стоматолог з яким приємно лікувати зуби, відчуття професіоналізму і досвіду.
Ірина
Лікар хороший.Рекомендую
ОЛЬГА
не одноразово зверталася у клініку Експерт...дуже задоволена...висока оцінка обслуговування....і безболісне лікування з відмінним результатом...дякую
6,7
Акції
Львів вул. Володимира Великого, 10 Б
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
  • Лікувальна корекція вуздечки 1 800
6,0