Физиотерапевтические процедуры в Киеве (Голосеевский район)

Возможно, вас интересуют врачи физиотерапевты в Голосеевском районе
Амплипульс терапия/электростимуляция мышц (1 сеанс, 1 зона) 677 грн
7,0
Найдено 4 клиники
Тетяна
Моє улюблене місце здоров'я та енергії вже 2 роки! Ходжу в Оздоровчий центр кінезітерапії «Спина+» на Либідській (дуже зручно, поруч із метро) і неймовірно задоволена. Тут панує особлива атмосфера завдяки молодому й активному колективу, який просто заряджає позитивом. Дівчата на рецепції завжди привітні, ввічливі та готові допомогти в будь-якому питанні. Моя лікарка — Олена Володимирівна — неймовірно професійний фахівець, чуйна і уважна! Вона молода, витончена, сама активно займається спортом і просто надихає своїм прикладом. Щоразу вона з великою увагою та турботою підбирає саме ті вправи, які мені потрібні, і завдяки їй я відчуваю помітний результат. Реабілітологи — це команда професіоналів! Дуже приємні, щирі молоді люди! Вони з такою увагою ставляться до кожної вправи, завжди з посмішкою підтримають, підкажуть, як правильно їх виконувати, і піднімуть настрій своїм приємним спілкуванням. Сам центр постійно розвивається: оновлюється ремонт, розширюються зали, усе дуже сучасно та затишно. Завдяки «Спина+» я почуваюся набагато краще, додалося сил, життєвої енергії та впевненості у всіх моїх справах. Щиро дякую всьому колективу за вашу працю та за те, що повертаєте радість руху! Рекомендую всім, хто хоче бути здоровим, Оздоровчий центр кінезітерапії «Спина+» на Либідській!
Світлана
Лікар Савченко Оксана Дмитрівна професіонал своєї справи! Огляд пройшов швидко, якісно та без сліз. Лікар дуже приємна у спілкуванні, вміє знайти підхід до дітей. Висновок видали одразу з усіма необхідними замірами та поясненнями. Робили УЗД кульшових суглобів та нейросонографію. Будемо звертатися ще!
Світлана
Хочу подякувати Юзві Олександру Олександровичу за грамотну консультацію. Ми зверталися з приводу порушення сну. Лікар дуже делікатно провів огляд, заспокоїв мене як маму. Найголовніше — сучасний підхід та доказова медицина. Дякуємо за допомогу!
8,4
Киев ул. Композитора Мейтуса, 5
м.Ипподром м.Выставочный центр
Новая масштабная Клиника с полным спектром медицинских услуг. Уникальная концепция All in One. Вы можете получить все медицинские услуги за один визит в одной локации: Консультации врачей всех специальностей, МРТ, КТ, Рентген, Мамография, УЗД, Гастроскопия, Колоноскопия, любые анализы. Анализ крови готов менее чем за час. 4 операционных блока, 10 палат реанимации, 60 одноместных палат стационара хирургического и терапевтического профиля, Детский стационар, Неотложная помощь.
  • Амплипульс терапия/электростимуляция мышц (1 сеанс, 1 зона) 677
  • Диадинамотерапия со стоимостью медикаментов (1 сеанс) 548
  • Эндауральный фонофорез 794
  • Ингаляционная терапия в амбулаторных условиях 1 сеанс (без стоимости медикаментов) 244
  • Лазеротерапия (1 участок, 5-15 мин) 642
6,1
Киев ул. Большая Васильковская 143/2, БЦ Интервал плаза
м.Лыбедская15 40
  • Хиджама 1 350
  • Инфракрасная терапия банками 400
  • Банки 350
ADONIS
Медицинский центр «Адонис» на улице Жилянской – один из филиалов сети, предлагающий обширный спектр лечебно-диагностических услуг для всей семьи.
4,7
Киев ул. Лятошинского, 14, ТЦ Теремки-2