Дуже гарний лікар.Гарне обслуговування.Катерина Сергіївна досвідчений лікар і має гарне ставлення до пацієнтів.Візитом задоволена дуже.Рекомендую!.Звертайтесь до цього лікаря.
Раїса
За порадою знайомих, звернулися в клініку БЕТТЕРТОН, бо має проблеми зі слухом моя сестричка, і не пожалкували! Лікар Алла Петрівна - від Бога! Обстежила, все провірила, просто, доступно, прфесійно все розказала, показала, підібрала слуховий аппарат і " заставила" нас чути навколишній світ - ДЯКУЄМО!!! Хочу ще відмітити приємну атмосферу клініки, яку створюють її працівники і помітне бажання допомогти людям! Адміністратор Марина, постійно привітна, чуйна, уважна, завжди зателефонує, нагадає і пригостить смачною кавою, або чайком, ну хто,що любить! ДЯКУЄМО!!!
Світлана
В клініку звернулася "за лікарем" Іонічєв Віктор Дмитрович з яким мала результативне лікування. Задоволена високим рівнем сервісу клініки.Рекомендую знайомим.
Людмила Марущак
Величезне спасибі команді медиків, і особливо Аллі Петрівні за обслуговування моєї мами, Мовчан Олени Архіпівни. Прийом та обслуговування проведено на високому професійному рівні. керівників компанії за участь, прийом, обслуговування та взаєморозуміння. ДЯКУЮ!!!
₴ - ₴
ул. Шевченка, 146Белая ЦерковьУкраина
49.7911339880742330.115825601852407+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — это онлайн-сервис записи пациентов в частные клиники и диагностические центры Украины
ЛОР-центр и центр слуха «Беттертон» в Белой Церкви уже более 7 лет специализируется на передовой сурдологии и отоларингологии, предоставляя пациентам широкий спектр услуг по диагностике слуха, подбору и настройке слуховых аппаратов, изготовлению индивидуальных вкладышей, берушей и т.д. Занимается диагностикой и комплексной терапией воспалительных, инфекционных и хронических патологий ЛОР-органов.
Прием ведет врач: Ионичев Виктор Дмитриевич
Лариса,
Консультація лікаря-сурдолога 900
Консультація слухопротезиста 650
Підбір слухових апаратів Starkey 600
Налаштування одного СА комп'ютерна при відсутності маркування від офіц. імпортера в Україні - БЕТТЕРТОН 1 500
Налаштування слухових апаратів із застосуванням приладу REM (не гарантійна) 600