Сторінка 7. Відеокольпоскопія в Києві

4,0

Алёна
Людмила Витальевна,спасла мне сына!!!! Я Вам всю жизнь благодарна буду.Специалист высшей категории.СПАСИБО!!!!!!
Не могу не согласиться с мнением, что Инсайт Медикал лучшее многопрофильное учреждение города Киева, удобное расположение, квалифицированные врачи, приветливый персонал. Ребенок часто болел сначала обращались за консультацией к врачам, а потом делали лор-процедуру «кукушка», все прошло успешно. Клиника супер.
Отличное медицинское учреждение. Наблюдаюсь здесь уже почти год. Нареканий нету, все на высшем уровне.
Наташа
Для каждой женщины найти своего гинеколога это подарок. Я своего нашла, теперь спокойна за свою беременность. я знаю, что мне всегда поможет прекрасный доктор. На последнем УЗИ все вместе смотрели пол ребенка, ждем девочку. Спасибо Елене Николаевне за ее заботу.
Київ пр-т Петра Григоренка, 13б
м.Позняки 19 4 м.Харьковская 33 4
Багатопрофільна приватна клініка «Інсайт Медікал» надає широкий спектр медичних послуг. Тут практикують фахівці за 15 напрямами в медицині. У клініці можна отримати консультацію в області акушерства та гінекології, кардіології, хірургії, психології, неврології, психіатрії, ендокринології та інших.
Київ пл. Святошинська, 1 (станція метро Житомирська)
м.Житомирская 5 23 м.Святошин 8 2
Київська клініка "Сан Медікел" спеціалізується на лікуванні захворювань репродуктивної та ендокринної систем, ультразвукової діагностики. Пацієнтам надаються наступні послуги: консультації акушера-гінеколога; андролога; мамолога; дерматоонколога; УЗД-спеціаліста; взяття зіскрібків; гінекологічний огляд; ультразвукова діагностика; лабораторні аналізи.
Київ вул. Кудрявська, 31/33 , Воздвиженка
м.Лукьяновская м.Золотые ворота м.Контрактовая площадь
Клініка "Доступний доктор" — багатопрофільний медичний заклад на Лук'янівці. Основні послуги, які надаються в клініці, — ультразвукова діагностика, гастроскопія, гінекологія, ендокринологія, дерматологія, кардіологія, ортопедія і травматологія, терапія, урологія. Також в клініці проводяться пластичні операції.
4,4
Київ вул. Менделєєва, 10-Б
м.Лыбедская 16 8 м.Зверинецкая 19 6 м.Демеевская 25 9
Сіті Клініка + є медичним сервісом нового формату. Ми зібрали експертів, лікарів з великим досвідом роботи і сильним бажанням вилікувати свого пацієнта. Ми точно знаємо, що підходи до лікування пацієнта різного віку сильно відрізняються. Тому наші фахівці дуже добре знайомі з проблемами категорії 35+, бо починати бути здоровим ніколи не пізно! Після 40-ка життя тільки починається!
Київ м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
Медичний центр «Мед Імпульс» — це лікувально-діагностичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту професійного рівня за доступними цінами. Ми використовуємо в нашій роботі новітнє обладнання, що дозволяє нам гарантувати високу ефективність діагностики та лікування.
3,7
Київ м. Ірпінь, вул. Західна, 6 (в'їзд з вул. Родникової)
Київ м. Обухів, вул. Київська, 115 А
Лікувально-діагностичний центр Адоніс відкрив свої двері в Обухові. Сучасна клініка пропонує пацієнтам ряд послуг від консультації вузьких фахівців до проходження повноцінної діагностики. Ключова перевага медичного центру — власна дослідницька лабораторія. Пацієнти можуть здати аналізи у будь-який зручний для себе час і отримати результати в стислі терміни. Інноваційне обладнання дозволяє проходити інструментальне обстеження в комфортній обстановці.
Київ вул.Родини Крістерів, 20
м.Нивки
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини
  • Відеокольпоскопія 500
  • Розгорнута кольпоскопія з фотознімком 500
3,0
Київ вул. Урлівська, 8 , Позняки
м.Позняки 18 4 м.Осокорки 17 4 м.Харьковская 36 9
Медичний центр "ВВ Клініка" Позняки — це сучасний центр, що надає багатопрофільні послуги. Кожен пацієнт отримає індивідуальну допомогу і підтримку. На території клініки працюють кваліфіковані фахівці.
Київ, вул. Вадима Гетьмана, 1 В
м.Шулявська 5 2
2,1
Київ пров. Будівельників, 4 (новий вихід з метро "Дарниця")
м.Дарница 13 6 м.Лесная 44 9
Багатопрофільна клініка «Меддіагностика» забезпечує можливість проходження багатьох діагностичних та лікувальних процедур. Медичний центр працює вже більше 36 років. В центрі трудяться тільки висококваліфіковані спеціалісти, у тому числі лікарі вищої категорії, доктора медичний наук.