Сторінка 4. Клініки перед вакцинацією в Києві (відкриті по нед. клініки)

Знайдено 94 клініки

Сб Нед Цілодобово
Леся
Хочу подякувати хірургу Климнюк Івана Сергійовича за його професіоналізм і увагу. Він хоч і молодий лікарь, але дуже досвідчиний. Я оцінюю по своїм відчуттям після операції. Бажаю всім здоров’я, але якщо занедужали, то нехай вас лікують тільки професіонали !!!
Віта
Дуже позитивні враження. Одразу видно що лікар, професіонал своєї справи. Призначив декілька аналізів, яких ніхто раніше не призначав. Підхід до дити хороший, син задоволений. Лікування ефективне, на інше і не розраховували. Дякую!
Ніна
Лікар мене вислухав, всі мої побажання і скарги, відповів на всі запитання. Мені сподобалася клініка. Якщо виникнуть якісь питання звичайно буду звертатися ще до цього висококваліфікованого професіонала. Рекомендую!
Вікторія
Досить досвідчена людина, це зрозуміло вже з розмови. Все пройшло добре, огляд теж. Дитина також задоволена спеціалістом! На даний момент проходимо курс лікування, призначений спеціалістом. Почуваємо себе значно ліпше! Прийдемо ще.
ADONIS
АДОНІС (ADONIS) — це сучасний хірургічно-діагностичний центр на Подолі, який надає комплексні послуги для пацієнтів з усієї України. На території клініки використовується сучасне технічне оснащення класу «Люкс». Передові технології та регулярне оновлення обладнання спрямовані на отримання якісного результату.
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки 32 8 м.Харьковская 34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки 7 3 м.Позняки 10 5 м.Славутич 21 6
Медичний центр «Ваш ЛІКАР» на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Вакцинація.
в клініці 1 педіатр перед вакцинацією
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці. Приймає лікар: Михайлюк Катерина Вячеславовна
  • Консультація лікаря перед вакцинацією 400
Київ вул. Степана Руданського, 3 А
м.Берестейская 24 7 м.Дорогожичи 24 9
Клініка "Кафедра сучасної медицини" — багатопрофільний медичний центр із сучасним обладнанням і провідними фахівцями. Основною спеціалізацією є оториноларингология, ефективне лікування ЛОР органів. Прийом ведуть спеціалісти вищої категорії, професора і доктора медичних наук в області оториноларингології, сурдології, фониатрии, аудіології. Крім основної спеціалізації медичний центр надає широкий спектр послуг інших галузей медицини — неврологія, вертебрологія, кардіологія, сімейна медицина, і всі види лабораторних досліджень.
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Медичний центр Нова Медікал (Nоvа Medical) — сучасна клініка, в якій пацієнтів чекають високий рівень обслуговування, досвідчені лікарі та інноваційні методики лікування.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Київ вул. Дєміївська, 16
м.Демеевская 7 3 м.Голосеевская 11 5
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Синфлорикс" (Проти 10 штамів пневмококу) 1 900
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Твінрикс" (Для профілактики вірусних гепатитів А та В) 1 780
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Тетраксим" (Проти дифтерії, кашлюка, правця, поліомієліта) 1 200
  • Вакцинація з використанням вакцини: "ФСМЕ-ІМУН Джуніор" (Для профілактики кліщового енцефаліту) 2 110
  • Вакцинація з використанням вакцини: "ФСМЕ-ІМУН" Пфайзер Ейч. Сі. Пі. Корпорейшн (Для профілактики кліщового енцефаліту 0,5 мл) 2 150
KinderKlinik
Київ вул. Олександра Мишуги, 2 , Позняки
м.Позняки 10 5 м.Харьковская 11 8
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Ротарикс" (Проти ротавірусу) 1 500
в клініці 1 педіатр перед вакцинацією
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Медичний центр "Веста" спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для пацієнтів всіх вікових категорій. В установі ведуть прийом андрологи, терапевти, дерматологи, гінекологи, неврологи, офтальмологи, хірурги, педіатри та інші фахівці. Приймає лікар: Гуркина Наталия Васильевна