Сторінка 2. Вакцина АКДС в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 34 клініки

R+
5,2
Київ вул. Євгена Коновальця, 34 А
м.Печерская 6 6 м.Дворец Украина 20 7
R + Medical Network на Коновальця - один з амбулаторно-поліклінічних медичних центрів мережі, проводить прийом пацієнтів різного віку, надає консультаційні послуги, проводить первинну діагностику, малоінвазивні хірургічні втручання. У штаті медичного центру лікарі вищої категорії з багаторічним стажем, кандидати та доктори наук.
  • Вакцинація "Гексаксим" діти 2 050
  • Вакцинація "Інфанрикс IPV HIB" діти 1 894
  • Вакцинація "Інфанрикс" діти 1 250
  • Вакцинація "Бустрикс Поліо" діти 1 490
  • Вакцинація "Тетраксим" діти 1 210
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки 32 8 м.Харьковская 34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Добробут
Київ пр. Івасюка, 4 (корп. 5)
м.Оболонь 28 8 м.Почайна 29 6
Дитяча поліклініка на Оболоні "Добробут" — установа, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для дітей. Пріоритетні напрямки клініки — алергологія і дерматологія. Також у клініці приймають гастроентеролог, імунолог, гінеколог, невролог, педіатр, уролог, хірург, психолог та інші лікарі.
4,7
Київ вул. Борщагівська, 145
м.Политехнический институт 30 5 м.Шулявская 24 6
Медичний центр «Мій Лікар» на Борщагівській - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
  • Вакцинація Інфанрикс 1 620
Your Baby
4,4
Київ вул. Бориса Гмирі, 9 В
м.Позняки 9 6 м.Осокорки 17 5
Медичний центр Your Family (Ваша Сім'я) — медустанова, яка спеціалізується на наданні консультативної медичної допомоги дітям. Основні напрямки роботи центру: педіатрія, гінекологія, імунологія, неонатологія.