Сторінка 3. Клініки сімейної медицини в Києві

Олександра
Приємно здивована якістю обслуговування Записалась на прийом все за графіком Лікар відповів на всі питання допоміг з проблемою дуже вдячна
Абліцов Сергій Миколайович
Задоволена
Загородна Наталія Валентинівна
Все сподобалось,лікар чудовий..
Дриган Тетяна Валеріївна
Био Плюс
Київ пр-т Миколи Бажана, 30
м.Харьковская 11 7 м.Позняки 12 2
Багатопрофільний медичний центр "Біо Плюс" спеціалізується на проведенні різного роду діагностичних методів обстеження пацієнта з подальшою консультацією лікаря. Прийом ведуть педіатр, терапевт, сімейний лікар, кардіолог, ЛОР, дерматовенеролог, невропатолог, гематолог, ревматолог, хірург, імунолог-алерголог та ін. Приймає лікар: Казымов Константин Борисович
  • Консультація лікаря Казимов Костянтин Борисович сімейний лікар вищої категорії 800
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Зверинецкая м.Печерская
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
  • Профілактичний огляд для дітей (ЗАК,ЗАС,глюкоза крові,ОБП без нирок,консультація сім.лікаря) 2 100
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
Мережа клінік Viva
в клініці 2 сімейного лікаря
Київ пр-т. Порика, 9 А
м.Сырец 70 17 м.Нивки м.Минская
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені. Приймають лікарі: Нестенко Татьяна Сергеевна, Терещенко Наталья Владимировна
  • Консультація провідного сімейного лікаря 1 290
  • Консультація сімейного лікаря 1 190
  • Консультація сімейного лікаря, терапевта з питань сезонної вакцинації від грипу 890
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героев Днепра 4 м.Минская 6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова та практична медицина. Приймає лікар: Алифер Ольга Александровна
  • Консультація лікаря загальної практики-сімейного лікаря 950
Київ вул. Князів Острозьких (Московська), 46/2
м.Печерская м.Кловская м.Арсенальная
  • Консультація сімейного лікаря 1 100
  • Консультація сімейного лікаря (повторна) 990
  • Пакет "Обери лікаря" 7 265
  • Консультація лікаря загальної практики сімейного-лікаря в межах 30 км зони 5 889
  • Консультація лікаря загальної практики сімейного-лікаря в межах міста 2 689
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ, м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Акції
в клініці 2 сімейного лікаря
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто больничное учреждение, а учреждение, которое надает амбулаторное и стационарное лечение, объединяющую медицинскую и психологическую поддержку. Це саме те заведення, де Ви будете відчувати увагу та професіоналізм кожного працівника. Приймають лікарі: Гаврильченко Владислав Анатольевич, Кальченко Анна Валентиновна
  • Консультація сімейного лікаря 750
  • Повторна консультація сімейного лікаря 650
  • Онлайн-консультація (Вайбер) 550
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
Київ вул. Гната Хоткевича, 12
м.Черниговская 7 1 м.Лесная 19 9 м.Дарница 21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь 14 2 м.Минская 20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Консультація сімейного лікаря 1 000
в клініці 3 сімейного лікаря
Київ Бульвар Висоцького, 8 , Троєщина
м.Черниговская 39 м.Почайна 33
Україно-Ізраїльський медичний центр Віта (VIТА) - сучасна клініка, що надає лікувально-діагностичні послуги по різних напрямах. В установі можна записатися на прийом до педіатра, сімейного лікаря, терапевта, алерголога, отоларинголога і іншим фахівцям. Приймають лікарі: Якимчук Ирина Владимировна, Юрьева Анна Александровна, Клокун Анна Николаевна
  • Лікувальна консультація сімейного лікаря 850
  • Лікувальна консультація сімейного лікаря повторно з приводу одного захворювання протягом одного місяця 700
  • Лікувальна консультація лікаря (провідного спеціаліста) 850
  • Консультація сімейного лікаря на дому 1 500
  • Консультація сімейного лікаря он-лайн (Viber/Telegram/WhatsApp/Scype) 800
Працює з
Пн: 08:00-16:00 Ср: 08:00-16:00 Пт: 08:00-16:00 Сб: 09:00-14:00
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 8 7 м.Контрактовая площадь 26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру. Приймає лікар: Кравченко Светлана Георгиевна
  • Первинна консультація сімейного лікаря 1 000
  • Повторна консультація сімейного лікаря 800