Сторінка 9. Промивання пазух носа методом зозуля в Києві

Сб Нед Цілодобово
Илона
Врачи отличные, обслуживание тоже. Все профессионально. Мне понравилось
Олександра Вороніна
Побувала у проктолога, не тому що припекло, а тому що у знайомої (36 років), в «тому самому місці» виявили ракову пухлину і стало дуже страшно. З приводу прийому та огляду: безумовно ніяково, не дуже приємно, але і не боляче, доктор привітний, по ходу все пояснив. На щастя геморою в мене не виявили, так що про лікування нічого сказати не можу. Приємно те, що при відсутності проблеми лікар не став нав'язувати свої процедури, порадив налагодити травлення та підказав дієту. Клініка залишила хороше враження.
Кристина Ищенко
Хочу поблагодарить Алексея Александровича за то, что он взял на себя ответственность и прооперировал моего отца (80 лет) после перенесенного инсульта. Операция прошла успешно и без осложнений. Спасибо огромное!
Сергей Мазур
Замечательное медицинское учреждение, может составить конкуренцию любой европейской клинике. Я сам не из Киева, в частный хирургический кабинет Алексея Орлова попал случайно, и об этом не жалею. Врачи вежливые и воспитанные люди, очень профессиональные. Спасибо! Буду рекомендовать своим друзьям.
Київ вул. Саксаганського 60
м.Вокзальная 39 15 м.Демеевская 56 19 м.Олимпийская 59 16
Приватний хірургічний кабінет Олексія Орлова надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, хірургії та ендоскопії амбулаторно та вдома у пацієнта.
  • Промивання придаткових пазух за Проетцом 250
4,4
Київ с. Вишневе, вул. Григорія Сковороди, 12 (вул. Щорса)
Послуги, які надає клініка «МДА»: ультразвукові дослідження нирок, органів сечовидільної системи, статевих органів, щитоподібної, передміхурової та молочних залоз; обстеження при вагітності за допомогою ультразвуку.
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Сагайдачного, 15
Клініка сімейної медицини "Прайм-плюс" на Борщагівці надає поліклінічні послуги для всієї родини, включаючи швидку допомогу. Провідні напрямки роботи клініки - гастроентерологія, терапія і педіатрія, кардіологія, неврологія, гінекологія, ортопедія і травматологія, отоларингологія, психотерапія, реаніматологія, урологія та ендокринологія.
Київ м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
Медичний центр «Мед Імпульс» — це лікувально-діагностичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту професійного рівня за доступними цінами. Ми використовуємо в нашій роботі новітнє обладнання, що дозволяє нам гарантувати високу ефективність діагностики та лікування.
Київ пер. Бархатний, 2
м.Житомирская 13
Медична допомога — це спеціалізований медичний центр, що надає многопрофільні послуги. Лікувальна установа надає комплексну допомогу за основними напрямками. У штаті працюють лікарі, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації та використовують на практиці оновлені техніки, що є гарантом отримання якісного результату. Техніко-медичне забезпеченням преміум класу направлено на надання кваліфікованої допомоги.
3,0
RUTKAS CLINIC (Руткас Клінік) — це сучасний медичний центр, в якому кваліфіковані фахівці працюють на обладнанні європейських виробників, виключно з якісними матеріалами, тим самим, надаючи послуги на високому рівні, постійно прагнучи до досконалості.
  • Промивання по Проетцу «зозуля» 200
Київ вул. Драгоманова, 25
м.Позняки 15 40
Нд: 09:00-20:00
Київ вул.Родини Крістерів, 20
м.Нивки
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини
  • Промивання пазух носу за Проетцером (''кукушка'') 400
  • Промивання пазух носу за Проетцером (''кукушка'') з декасаном і фліксотидом 500
Cеть клиник "Амеда"
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинский
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.