Сторінка 5. Клініки в Києві (метро Політехнічний інститут)

Знайдена 81 клініка

Сб Нед
Ірина
Лікар дуже сподобався. Грамотна, чуйна, що не призначає дорогі і непотрібні препарати, а саме те, що потрібно в даний момент. Лікування дає результат. Зараз почуваю себе значно краще! Рекомендую!
Інга
У мене були проблеми - висипання по всьому тілу, та свербіж. Лікар все детально оглянула. Розпитала про час, та після чого з'явилися симптоми, про харчування і т. д. Призначила лікування і дала рекомендації. Хочу сказати, що лікування проходить добре, вже
Вероніка
На тлі стресу почало боліти у шиї та спині. Таблетки від не діяли, як раніше, тому вирішила, що потрібно звернутися до Олега Семеновича, він мій терапевт. Він швидко зрозумів причину виникнення болю, та пояснив чому звичайні таблетки від болю не діяли, зараз уже ніяких ні болю, ні стресу, дякуючи лікарю.
Руслана
Зверталися до Олега Семеновича через болі у шиї. Лікар виявився досвідченим, кваліфікованим, зміг призначити ефективне лікування, легко знайшли з ним спільну могу. Спасибі велике за допомогу.
в клініці 2 лікарі
Київ пр-т Повітрофлотський, 9 (каб. 100)
м.Вокзальная 13 9 м.Политехнический институт 38 7 м.Олимпийская 43 24
Клініка "Аюрведа 192" проводить навчальні курси по традиційним і альтернативним медичним методиками. Зокрема, широко практикуються прийоми індійської системи оздоровлення організму.
в клініці 2 лікарі
Медичний центр "АМД Лабораторії" — це спеціалізована клініка, яка профілюється на патологіях волосся шкіри тіла і голови. Почала функціонувати в 2004 році. В установі використовуються унікальні препарати, сертифіковані FDA (США).
Приватна клініка "Валерія" - це багатопрофільний медичний центр, який почав свою діяльність у 2002 році. Основний напрямок установи - педіатрія. Вперше в Україні тут почав функціонувати приватний дитячий стаціонар.
Спеціалізований медичний заклад "Київський центр нових технологій в стоматології" почав функціонувати в 2003 році. У стоматології з метою діагностики проводиться рентген. Також надаються такі послуги — лікування карієсу, виправлення прикусу, протезування, імплантація, а також профілактика і гігієна порожнини рота.
в клініці 2 лікарі
КардіоМах — це сучасний центр діагностики серця. На території клініки проводяться комплексні інструментальні дослідження з використанням сучасного технічного оснащення. Центр спеціалізується на наданні допомоги особам, які страждають на порушення з боку серцево-судинної системи. Клініка направлена виключно на діагностичні процедури. Тут можна пройти прості дослідження, а також зробити оцінку стану серця з використанням інноваційного технічного оснащення.
  • Консультація кардіолога первинна 900
  • Консультація кардіолога повторна 500
Київ вул. Миколи Голего, 7 Б (пов. 1)
м.Шулявская 25 8 м.Политехнический институт 35 12 м.Вокзальная 52 22
Спеціалізований медичний заклад "Дарсбері" надає стоматологічні послуги з 2003 року. Клініка обладнана новітньою апаратурою.
4,7
в клініці 6 лікарів
Київ вул. Борщагівська, 145
м.Политехнический институт 30 5 м.Шулявская 24 6
Медичний центр «Мій Лікар» на Борщагівській - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
  • Прийом лікаря гастроентеролога 750
4,4
в клініці 1 лікар
Київ пр. Лобановського-5А
м.Вокзальная 45 18 м.Политехнический институт 40 19
Центр спеціалізується на наданні послуг (діагностика, лікування, реабілітація та психологічний супровід) людям із залежностями, психічними розладами та потребуючим психологічної допомоги: консультація, діагностика стану пацієнта; лікування пацієнтів із залежностями (обрив вживання ПАР, медикаментозна та психологічна допомога весь курс лікування); лікування пацієнтів із психічними розладами (медикаментозна допомога, консультування, корекція на всіх етапах); реабілітація за різними програмами людей із залежностями та психічними розладами; психологічна допомога; досвідчені та кваліфіковані фахівці; преміальна якість послуг.
  • Кодування від тютюнопаління,за методом Довженка 8 000
  • Підшивка 20 000
  • Перша консультація нарколога у медичному центрі безкоштовно
  • Сімейна консультація нарколога в клініці Онлайн: Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, Zoom - 45/60 хв. 1 000
  • Лікування наркоманії (детоксикація, зняття ломки, психічних та поведінкових розладів) 2 500
4,4
в клініці 1 лікар
Центр відновної ортопедії Healthy Bones (Хелсі Боунс) надає допомогу дорослим і дітям, які звертаються до установи з проблемами кістково-м'язового апарату. У процесі терапії застосовуються як новітні оперативні методики, так і власні унікальні розробки, що базуються на тридцятирічному досвіді лікарської практики, значній кількості досліджень. Всі фахівці центру мають багаторічний досвід роботи в області ортопедії і травматології.
  • Консультація ортопеда-травматолога вищої категорії, доктора медичних наук 770