Контурна інтимна пластика в Києві (Печерський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи в Печерському районі
Контурна інтимна пластика «ESTHETIC HILLS (Эстетик Хилс)» 5000 грн
Контурна інтимна пластика «LaserOne (ЛазерВан), центр лазерной медицины» 7500 грн
Контурна інтимна пластика «Академический Медицинский Центр» 14000 грн
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Виктория
Сергей Алексеевич, избавил от мешков вокруг глаз! Вернул молодость и уверенность в себе! Рекомендую! Результатом очень довольна! Любуюсь собой каждый день. Спасибо доктору!
Олександра Піняк!
Висловлюю щиру подяку лікарю,професору Олександрівської лікарні Джус Марті Борисівні!Ви професіонал своєї справи!Лікар від Бога.Дякую,що Ви є!!
Наталия
Доктора я выбирала очень долго. В основном по работам. Хотела делать только у Андрея и по этому на первой консультации сразу договорилась об операции. В день операции мы подобрали размер имплантов. Я хотела 350 но доктор настоял что 300 будет самое оно. Операция в общем прошла хорошо, трубки никакие не ставили, единственный нюанс это то что я проснулась на операционном столе на час раньше. Мне только откапали капельницу и обезболивающее ещё не успело подействовать. Поорав мин. 2-ве от боли я опять уснула и проснулась в тот момент когда меня завозили в палату. Ничего уже не болело я улыбалась и была счастлива :) Домой попала на втрой день. Доктор на все вопросы отвечал мгновенно. На первой перевязке я поняла что доктор правильно сделал что отговорил меня от 350мл, за что ему огромное спасибо. Прошло уже два месяца, грудь выглядит идеальной. Я очень счастлива и благодарна своему доктору. Всем советую!
Врач от бога!!!!!. У меня была фибрамиома в матке размером в 17 недель. Он единственный из ......, который меня прооперировал, оставив матку. Сегодня моему сыну 3 года. Рекомендую как лутчего специалиста!!!!!
6,1
Київ вул. Князів Острозьких, 46/2
м.Печерская 9 6 м.Кловская 16 7 м.Арсенальная 21 7
Центр лазерної медицини LaserOne (ЛазерВан) спеціалізується на відновленні здоров'я, молодості і привабливості за допомогою лазерних технологій. Обладнання в центрі: лазерний апарат SYNCHRO REPLA: Y, олександритовий лазер, потужний неодимовий лазер, лазерні апарати SmartXide DOT і SmartLipo.
  • ІНТИМНА КОНТУРНА ПЛАСТИКА (США, ФРАНЦІЯ)- 1 мл 7 500
Створений за підтримки провідних фахівців "Академічний медичний центр" надає повний комплекс медичних послуг в області гінекології, в тому числі проводить оперативне лікування ряду захворювань.
Гінекологічний центр "Надія" надає повний спектр гінекологічних послуг з людським і шанобливим ставленням до пацієнтів. Головна цінність гінекологічної клініки — здоров'я і повноцінність жінки у будь-якому віці.
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б
р.Печерский
Клініка "ESTHETIC HILLS" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг в області естетичної медицини. Провідні напрямки роботи клініки: лазерні процедури, естетична і пластична хірургія, судинна терапія, косметологія обличчя та тіла. Сучасні лазерні установки забезпечують пацієнтам якісні послуги з омолоджування шкіри, усунення розширених судин, видалення пігментних плям, веснянок, небажаних татуювань. Апаратні, ін'єкційні косметичні процедури, оздоровлення хірургічним і нехірургічним шляхом дозволяє отримати відмінні результати.
  • Інтимна контурна пластика - точка G 5 000
  • Інтимна контурна пластика - моделювання великих статевих губ - Puffy Peach Pussy 10 000
  • Контурна пластика філлерамі при стресовому нетриманні сечі I категорії складності 6 000
  • Плазмоліфтінг (PRP, O-Shot) великих статевих губ, вульви або точки G, піхви 4 000
  • Контурна пластика філлерамі при стресовому нетриманні сечі 9 000