Сторінка 2. Дерматоскопія в Києві (Печерський район)

Сб Нед
Настя
Когда я обнаружила, что у меня появился грибок, сразу обратилась к специалисту. Наталья Виксман назначила мне эффективное лечение, благодаря ней я избавилась от болезни. Спасибо Вам большое.
Катерина
Бажаю всіх благ та здоров'я нашому лікарю лору — Оксані Віталіївні. Завжди уважна, призначення робить з обґрунтуванням чому саме така схема лікування нам показана. Дуже вдячні Оксані Віталіївні за її професіоналізм і раді за те, що ми потрапили до такого досвідченого лікаря.
Светлана
Врач Котов А.В. профессионал ,внимательный и компетентный врач,пол года ходила в поликлинику и не могли правильно поставить диагноз, Александр Владимирович на приеме поставил диагноз,назначил лечение и через 3 дня стало намного лучше
Анита
Дуже хороша клініка. Тут фахівці можуть приємно здивувати. Ефективне лікування, якісне обслуговування, хороша атмосфера. Все це тут. Щире вам дякую.
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерский
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини «Здоров'я столиці» - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей.
Київ вул. Кловський узвіз, 7, БЦ Карнегі
м.Кловская 7 2 м.Арсенальная 13 4 м.Днепр 39 13
Медичний центр і СПА Bellezza (Белеза) надає пацієнтам широкий перелік послуг в області естетичної медицини. Провідні напрямки діяльності клініки - косметологія і дерматологія, дієтологія, гомеопатія, психологія, масаж, остеопатія, фізіотерапія і рефлексотерапія. Приймає лікар: Гординская Ольга Иосифовна
4,7
Київ бул. Лесі Українки, 23 Б, 2 поверх
м.Печерская 20 55
  • Дерматоскопія (до 5 новоутворень) 930
  • Дерматоскопія (від 5 до 10 новоутворень) 1 240
4,4
Київ вул. Менделєєва, 10-Б
м.Лыбедская 16 8 м.Зверинецкая 19 6 м.Демеевская 25 9
Сіті Клініка + є медичним сервісом нового формату. Ми зібрали експертів, лікарів з великим досвідом роботи і сильним бажанням вилікувати свого пацієнта. Ми точно знаємо, що підходи до лікування пацієнта різного віку сильно відрізняються. Тому наші фахівці дуже добре знайомі з проблемами категорії 35+, бо починати бути здоровим ніколи не пізно! Після 40-ка життя тільки починається!
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Цитадельна, 7
м.Печерская 15 11 м.Арсенальная 22 7
Багатопрофільний медичний центр "Амедіа" на вул. Цитадельній відноситься до мережі медустанов міста, надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг і профілактики різних захворювань.
3,7
Київ вул. Андрія Верхогляда 3
м.Зверинецкая 10 5
Центр естетичної медицини, спеціалісти якого зібрали повноцінну базу всіх видів лазерів та апаратів для косметології. В штаті центру - колектив найкращих співробітників, кожен з яких є справжнім професіоналом своєї справи. Центр «Правильна косметологія» нараховує більше 130 видів послуг в anti-age медицині, лазерній, апаратній та класичній косметології, застосовуючи передові технології
  • Дерматоскопія 500
3,0