Сторінка 4. Парацентез барабанної перетинки в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 81 клініка

Анастасія
Вдячна Ірині Георгіївні за свій сон.. За своє зниження ваги.. За те що приливи закінчились і не пече в голові
Алексей
У племянника начал ухудшаться слух. Проблема была в гландах. Консервативное лечение уже не помогало. Было принято решение гланды удалять. Семенюк Сергей Юрьевич провел операцию быстро и безболезненно, после операции и восстановления слух начал возвращаться.
Эля
Хочу поблагодарить этих прекрасных и светлых людей, Шидловского Анатолия Юрьевича и Журавель Алексея Юрьевича, за хорошое отношение, понимание, за то, что Анатолий Юрьевич, отлично справился со своей работой!!! Я думала будет сложно пережить послеоперационный период выравнивания перегородки, но Вы большая умница! Когда пришла к вам, Вы все доступно объяснили, как будет все проходить. Я если честно, сомневалась... но вы были правы, все прошло хорошо и гладко, так как Вы говорили! Спасибо Вам за то, что я теперь дышу и не просыпаюсь с забитым носом!) Алексей Юрьевич, Вам большое спасибо, что подарили мне новый носик!!!! Вы, можно сказать скульптор! Все красиво и аккуратно! Даже если он отёкший ещё, все равно он очень красивый!!! Каждый раз на приеме, я переживала, все ли нормально, все ли правильно я делаю после операции...?но с Вашим позитивным настроем и пониманием, я в миг забывала о всех переживаниях. Я очень довольна, что нашла именно Вашу клинику, и встретила таких прекрасный врачей! На все 100% справились со своей работой! Спасибо вам, вы самые лучшие!!!
Кристина
Анатолий Юрьевич отличный специалист! Подробно все объяснил по поводу моих проблем (хирургия) и указал пути их устранения, на консультации ответил на все интересующие вопросы, дал рекомендации. Делал операцию по исправлению перегонки носа, удаление кисты и уменьшение кончика носа. Хотя я из-за комплексов хотела делать полную ринопластику, но Анатолий Юрьевич отговорил. Слава Богу! Спасибо Вам большое! настолько классных врачей - действительно единицы. Не только хирург, а ещё и психолог. Девочки, за поднятием самооценки к Анатолию Юрьевичу))) Операция прошла отлично. На 3 день уже прекрасно дышал нос, чего не ожидала ( рассчитывала дней на 5 ) Однозначно рекомендую. Супер специалист !
Київ вул.,О. Мішуги, 3В , Позняки
м.Позняки 4 2 м.Харьковская 14 5 м.Осокорки 20 3
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
  • Парацентез барабанної перетинки з однієї сторони 800
Київ вул. Гетьмана, 1 А , Шулявка
м.Шулявская 5 9
Багатопрофільний медичний заклад "ЛОР-клініка" виконує консервативне і хірургічне лікування захворювань в області отоларингології. У компетенції фахівців клініки лікування патологій носа, глотки, гортані, вуха і шиї.
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці. Приймає лікар: Ульянов Илья Анатольевич
  • Парацентез (прокол) барабанної перетинки 1 440
Моя клиника
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Минская 11 4 м.Оболонь 18 6
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Моя клініка" на м. Мінська надає якісну медичну допомогу для всієї родини з багатьох напрямків, включаючи гінекологію, ендокринологію, урологію, загальну терапію, гастроентерологію, хірургію, отоларингологію, неврологію, стоматологію, косметологію, нейрохірургію і ін.
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарница 42 10 м.Левобережная 31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Парацентез барабанної перетинки (односторонній) 2 000
Київ вул. Вишгородська, 38
м.Почайна 28 м.Оболонь 30
Багатопрофільна клініка сімейної медицини «Радомед» заснована в 2012 році. Установа розпорядженні діагностичним і фізіотерапевтичним відділенням і двома відділеннями для дітей і дорослих.
Добробут
Київ вул. Драгоманова, 21а
м.Позняки 14 3 м.Харьковская 18 5
З 2011 року веде прийом пацієнтів «Дитяча клініка на Лівому березі», що входить в мережу медичних закладів «Добробут». Прийом дітей і підлітків ведеться за 20 напрямками, що включає як звичні (педіатрія, неврологія, отоларингологія, стоматологія, офтальмологія, ендокринологія, хірургія, алергологія, гастроентерологія, дерматологія, гінекологія, урологія, фізіотерапія, ортопедія і травматологія), так і специфічні (логопедія, імунологія, кардіоревматологія, психологія, лікувальна фізкультура).
Київ вул. Сирецька, 32
м.Сырец 35 9 м.Дорогожичи 40 7
Лікувально-діагностичний заклад, що спеціалізується переважно на профілактиці, діагностиці та терапії дитячих захворювань. Деякі спеціалісти приймають також і дорослих пацієнтів. У клініці працюють лікарі більш ніж десяти спеціалізацій.
Київ вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська)
м.Лукьяновская 21 5
  • Парацентез 3 210
4,7
Київ пр. Берестейський, 67
м.Нивки 2 м.Берестейская 5
Медичний центр Медейра (Medeira) - багатопрофільна клініка Європейського формату, що надає широкий спектр послуг для всієї сім'ї. У медустанові приймають кращі лікарі з України та Ізраїлю. Операційні установи оснащені за європейськими стандартами GMP. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє проводити хірургічні втручання будь-якої складності.
  • Парацентез, тимпанопункція 800