Сторінка 6. Визначення антитіл до двоспіральної ДНК (ds-ДНК) в Києві

Фильтр: (Знайдено 196 клінік)

Сортировка
Виктория
Наблюдаюсь у Осауленко Татьяны Александровны. Более внимательного, чуткого и аккуратного врача ещё не встречала. Покорена ее отношением к пациенткам!
Евгений
Помог мне с экземой,и очень быстро! Не кто не смог, а он смог! 4года мучала, и прошла за 3 недели! Красавчик!!!
Галина
Огромное СПАСИБО врачу Горбачевой Анне Дмитриевне за ее квалифицированное лечение и уважительное отношение ко мне. Она детально написала мне необходимое назначение. Мое горло - здоровое! Рекомендую!
Альбина
Спасибо Нине Андреевне за моего ангелочка!!!! Иду за вторым, так как пытаются залечить и припискть несуществующие болячки!!! Что значит опыт и любовь к работе, а не любовь к деньгам!!!!
6,7
Київ вул. Юлії Здановської, 46/1, офіс 1132
м.Выставочный центр 15 5 м.Ипподром 18 7 м.Васильковская 24 5
  • Пакет №556 Спадковий ангіоневротичний набряк (САН) (Комплемент (С4 компонент); Інгібітор С1-естерази: активність та концентрація) 2 050
  • ANA. ДНК двоспіральна (dsDNA), антитіла IgG 570
  • ANA-профіль, антитіла IgG (БлотАналіз) (Рибонуклеопротеїди/Sm-поліпептиди (nRNP/Sm); Smith-Antigen antibodies; Рибонуклеопротеїди (RNP 70, -A, -C); Ядерні рибонуклеопротеїди (SS-A); Ring-залежна Е3 лігаза (Ro-52); Ядерні рибонуклеопротеїди (SS-В); Топоізо 2 610
  • Гладкая мускулатура, антитела суммарные (ASMA, метод IFT) 590
  • ДНК односпіральна, антитіла IgG 740
  • дивитися весь прайс
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральная 12 15 м.Крещатик 11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки 13 5 м.Позняки 13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного лікаря, порекомендувати фахівця.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки 11 5 м.Сырец 35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ пр-т Голосіївський, 130/57
м.Выставочный центр 4 10 м.Ипподром 13 7 м.Васильковская 17 5
Центр стоматології «Доктор Сидельников» надає послуги — лікування карієсу і видалення зубів, зняття зубних відкладень, протезування зубів, відбілювання та чистка. Також в стоматології надаються послуги дітям. З метою діагностики проводиться рентген.
  • Герпес, Human herpesvirus, 6та 7типи, ДНК методом REAL TIME ПЛР - кількісн. 1 080
  • Комплексна діагностика спадкового ангіоневротичного набряку (фактор комплементу С4, інгібітор C1-естерази концентрація та активність) 2 860
  • Вірус грипу А/В (Influenza A/B), швидкий тест для виявлення антигену, якісний 430
  • ВІЛ 1/2, скринінг швидкий тест (антитіла) 380
  • Аналіз на стрептокок групи А (швидкий тест) 230