Лазерне видалення родимок в Києві (метро Мінська) (відкриті по нед. клініки)

6,0
Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Степанець Мар’яна
Сьогодні мій день почався ідеально в клініці Calm! Вибір я зробила на лікаря і не помилилась. Своє здоров`я я довірила висококваліфікованому та досвідченому професіоналу лікарці Семенюк Наталії Мирославівні. Вона дуже уважна та ввічлива, це дуже важливо для пацієнта. Підтримка лікаря! Все детально пояснила перед проведенням процедури, а під час проведення запитувала як себе почуваю?! До таких лікарів хочеться приходити і приходити. Дякую клініці Calm за таких лікарів!
Стас
Удаляла тут папилому, никак не получалось ее вывести до этого, а тут все прошло успешно.
Вероніка
Дуже сподобалася роботи клініки! Все організовано на найвищому рівні. Кваліфікавані спеціалісти та сучане обладнання. Будемо радити усім своїм знайомим!
Михайло
За молодості ми всі робимо багато помилок, і не був виключенням. Я зробив собі татуювання. Але з часом я вирішив його вивести. Свій вибір я зупинив на лазерному видаленні татуювання. Тому звернувза за допомогою до фахівці цієї клініки. За два сеанси татуювання помітно зблідло, а ще через декілька стало майже непомітне. Навіть не залишилося шрамів. Дякую!
Київ вул. Левка Лук’яненка (Маршала Тимошенка), 18
м.Минская 11 4 м.Оболонь 20 4
Відділення дерматоонкології і дерматокосметології Клінічної академії лазерної медицини Calm (Калм) надає пацієнтам широкий перелік послуг за напрямками: дерматологія, косметологія і трихологія. У відділенні працюють кваліфіковані фахівці зі значним досвідом роботи в цих напрямках.

Лазерне видалення родимок в лікарнях в інших районах Києва

8,2
Київ вул. Глибочицька, 40х
м.Лукьяновская 14 6 м.Контрактовая площадь 19 18
Пацієнтам "Оксфорд Медікал" доступні наступні послуги: лікування псоріазу; Комп'ютерна томографія; елос епіляція; лікування головного болю; ведення вагітності; лікування геморою; різні види аналізів; лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
  • Видалення поодиноких утворень (бородавки, кондиломи, папіломи) 450
  • Видалення множинних утворень (бородавки, кондиломи, папіломи) 1процедура 3 400
Київ вул. Князів Острозьких, 46/2
м.Печерская 9 6 м.Кловская 16 7 м.Арсенальная 21 7
Центр лазерної медицини LaserOne (ЛазерВан) спеціалізується на відновленні здоров'я, молодості і привабливості за допомогою лазерних технологій. Обладнання в центрі: лазерний апарат SYNCHRO REPLA: Y, олександритовий лазер, потужний неодимовий лазер, лазерні апарати SmartXide DOT і SmartLipo.
  • Лазерне видалення родимок, бородавок більше 10 мм, за 1 1 700
Київ вул. Волоська, 51/27 , Поділ
м.Тараса Шевченко 8 3 м.Контрактовая площадь 10 3
MyDerm на Подолі — це сучасна клініка, що спеціалізується на діагностиці шкірних захворювань, що лідирує в області діагностики раку шкіри. Профільні вузькопрофільні фахівці, сучасне обладнання.
  • Лазерне видалення СО2 невуса (родимки) до 5 мл 900
  • Лазерне видалення СО2 родинки (невус) до 10 мм 1 400
  • Лазерне видалення СО2 родинки (невус) більше 20 мм 2 200
  • Лазерне видалення родинки (невус) до 5 мм 700
  • Лазерне видалення родинки (невус) до 10 мм 900
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Лазерне видалення невуса (родимки) за 1 шт без анестезії 1 600