Внутрішньовенна анестезія в Києві (метро Лук'янівська)

Можливо, вас цікавлять лікарі анестезіологи біля зуп. метро Лук’янівська
Внутрішньовенна анестезія (медикаментозна седація) (до 30 хвилин) 1700 грн
6,0
Знайдено 7 клінік

Сб Нед
Людмила

Достояная клиника, высокий уровень сервиса, потрясающий доктор гинеколог Шевчук Татьяна Витальевна, рекомендую!)

Ответ клиники:

Добрый день, Людмила! Благодарим Вас за отзыв и доверие к нам!

Надя
Врач акушер-гинеколог Бардак Татьяна Викторовна грамотный специалист, доктор од Бога, рекомендую ♡
Юлия Н.
Дуже хороший прийом. Все було розказано в такій формі, що все запам'ятовується, і ти розумієш, про що розповідають. Лікар, дуже доброзичлива, дуже компетентний фахівець. З величезним досвідом у своїй роботі. Лікування ефективне. Дякую!
06.04.2017
Видно, що лікар знає свою справу. Приємно спілкуватися із професійною людиною. Проконсультувала кваліфіковано, надала багато корисних порад. Призначила мазь, яка ефективно допомагає. Чудовий фахівець! Однозначно рекомендую!
9,1
Клініка багатопрофільної лазерної медицини для дітей і дорослих "МЕД СІТІ" має вищу категорію акредитації МОЗ України, спеціалізується на діагностиці та лікуванні повного спектру захворювань з гінекології, урології, проктології, хірургії (дорослої та дитячої), дерматології (дорослої та дитячої) та ін.
  • Внутрішньовенний наркоз 1 година (без урахування вартості препаратів) 3 200
Київ вул. Загорівська, 14
м.Лукьяновская 21 7 м.Дорогожичи 25 9 м.Тараса Шевченко 40 16
Клініка Grace (Grace Clinic) — сучасна клініка, в якій протягом 13 років працюють найкращі спеціалісти різних напрямків із великим досвідом.
6,7
Київ вул.Олександра Кониського, 38
м.Лукьяновская 22 6 м.Золотые ворота 26 12 м.Крещатик 37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні.
  • Внутрішньовенна анестезія (медикаментозна седація) (до 30 хвилин) 1 700
  • Внутрішньовенна анестезія (медикаментозна седація) (кожні наступні півгодини після 30 хвилин) 1 100
6,1
Відділення клініки "Гармонія здоров'я" на правому березі має широку спеціалізацію, займається діагностикою та лікуванням патологій у всіх сферах медицини. Філія працює з 2014 року. Фахівці клініки надають такі послуги: масаж різних видів; лабораторні аналізи: сечі; крові; спермограма; копрограма; ультразвукова діагностика; післяопераційна реабілітація; виявлення онкологічних захворювань.
  • Амбулаторна внутрішньовенна анестезія 3 020
  • Внутрішньовенний наркоз от 3 530
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 8 7 м.Контрактовая площадь 26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.
Київ вул. Кудрявська, 31/33 , Воздвиженка
м.Лукьяновская м.Золотые ворота м.Контрактовая площадь
Клініка "Доступний доктор" — багатопрофільний медичний заклад на Лук'янівці. Основні послуги, які надаються в клініці, — ультразвукова діагностика, гастроскопія, гінекологія, ендокринологія, дерматологія, кардіологія, ортопедія і травматологія, терапія, урологія. Також в клініці проводяться пластичні операції.