Сторінка 4. Клініки в Києві (метро Лук'янівська)

Фильтр: (Знайдено 118 клінік)
Знайдено 118 клінік

Сб Нед
Сортировка
Анатолій
Дуже якісне обслуговування і кваліфіковані лікарі. Лише тут ми змогли вирішити нашу проблему слуху і розпочати правильну реабілітацію слуху в правильних слухових апаратах. Рекомендую.
Геннадий
После перенесенной травмы головы в аварии, начал постепенно терять слух. Врачи клиники Медакустика помогли мне с подбором и настройкой слухового аппарата. Рассказали о правилах ухода за СА.
Роман
У меня лежачий отец. Несколько месяцев назад заметил, что он стал плохо слышать. Спасибо врачам Медакустики за то, что выезжают и осматривают пациентов на дому. Отличная услуга. Спасибо!
Маргарита
Хочу поблагодарить докторов Медакустики, устранили все проблемы со слухом у моего ребенка. Хочу отдельно отметить обслуживание, сервис в клинике на высоте, врачи вежливые и внимательные. Рекомендую всем, у кого есть проблемы со слухом!
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Нагірна 8/32
м.Лукьяновская 28 6
Expert Clinic – це медично-освітній простір, який обʼєднує провідних експертів у чотирьох ключових напрямках: дерматологія, онкологія, трихологія, косметологія.
  • Консультація лікаря-дерматолога, вищої категорії (головний лікар) (30 хв) 1 500
  • Консультація лікаря-дерматолога, вищої категорії (головного лікаря) (повторна), протягом 3 місяців (30 хв) 1 000
  • Консультація лікаря-дерматолога (30 хв) 950
  • Консультація лікаря-дерматолога (повторна), протягом 3 місяців (30 хв) 750
  • Консультація лікаря дерматолога-косметолога (первинна) (30 хв) 750
Медакустика
в клініці 1 лікар
Центр слуху "Мед акустика" спеціалізується на роботі з пацієнтами, у яких є порушення слуху. Фахівці центру володіють сучасними методами діагностики і реабілітації слуху у дітей і дорослих.
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Юрія Іллєнка, 5 Б
м.Лукьяновская 1 1 м.Политехнический институт 27 11
Астра Дент (Astra Dent) — це сімейна стоматологія на Лук'янівській. Сучасна клініка має оновлене технічне оснащення та безпечні матеріали для лікування. На території центру приймає близько 60 стоматологів різної спеціалізації. Такий підхід забезпечує надання комплексних послуг без черг і дискомфорту. Пацієнти отримують допомогу у плановому порядку. Але при виникненні екстрених ситуацій, обслуговування здійснюється позапланово.
  • Повторна обробка кореневого каналу під мікроскопом 1 130
  • JDZygoma Імплантат 42 000
  • Індивідуальна дуга 2 080
  • Видалення чужорідного тіла з каналу 2 000
  • JDPterygo Імплантат 15 500
Київ вул. Глибочицька, 32 В
м.Лукьяновская 12 5 м.Контрактовая площадь 24 6
МедХелпер (MED HELPER) на Лук'янівській — це сучасний медичний центр, що надає розширений спектр послуг. На території клініки встановлено сучасне технічне оснащення, що є гарантом отримання якісного та точного результату. Кваліфікований персонал веде прийом за попереднім записом. Фахівці знають всі тонкощі терапії захворювань суглобів, а також проведення терапії.
  • Первинна консультація невролога (Осадчук Руслан Васильович - провідний фахівець) 1 200
Працює з
в клініці 2 лікарі
RUTKAS CLINIC (Руткас Клінік) — це сучасний медичний центр, в якому кваліфіковані фахівці працюють на обладнанні європейських виробників, виключно з якісними матеріалами, тим самим, надаючи послуги на високому рівні, постійно прагнучи до досконалості.
  • Консультація лікаря-отоларинголога первинна 800
  • Ендоскопічний огляд 500
  • Консультація лікаря-отоларинголога повторна 400
  • Консультація лікаря-хірурга (пластичного) 1 000
  • Консультація лікаря-косметолога 500
Київ вул. Глибочицька, 17
м.Лукьяновская 15 7
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  • Перевірка зору/Підбір рецепта на окуляри/Підбір рецепта на МКЛ 400
  • Навчання по використуванню МКЛ та консультація по догляду 300
  • Консультація лікаря(додаткова) доросла / дитяча 600
Київ вул. Ростиславська (Маршала Рибалка) 11-Б, МЦ Меділенд
м.Лукьяновская м.Политехнический институт
"VIP Proctology" — сучасна приватна проктологія.
  • Консультація без огляду 890
  • Консультація+огляд інструментальний 1 430
в клініці 1 лікар
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
  • Консультація 500
  • Діагностика і планування лікування 400
  • Разовый набір АНТИ СНІД 200
  • Анестезія інфільтраційна 350
  • Анестезія провідникова 400
в клініці 7 лікарів
Київ вул. Золотоустівська, 16
м.Вокзальная 19 8 м.Университет 19 8 м.Лукьяновская 23 7
Відвідування дитячого стоматолога у дітей майже завжди викликає стрес, і фахівці стоматології Mom's прекрасно про це знають. Тому кожен дитячий лікар нашої клініки не тільки фахівець високого класу в своїй області, але ще й психолог. Саме таке поєднання в більшості випадків робить лікування комфортним для маленьких пацієнтів. Дитяча стоматологія Mom’s — це мережа клінік в Києві, що надає якісні стоматологічні послуги дітям з 2014 року. Зручні локації в місті Київ.
  • Лікування карієсу одного тимчасового зуба, яке закінчується пломбою у дітей от 1 100
  • Лікувальна пломба / Тимчасова пломба у дітей 710
  • Лікування пульпіту одного молочного зуба от 1 200
  • Індивідуальний набір стерильних інструментів та одноразових матеріалів (обов'язкова позиція при кожному візиті), діти 150
  • Знеболювання ін'єкційне (з або без аплікаційної анестезії), діти 300
Київ вул., Багговутівська, 1