Сторінка 2. Лікування передчасного сім'явиверження в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 38 клінік

Сб Нед Цілодобово
Людмила
Нещодавно звернулась за допомогою у клініку і не пожалкувала. Працюють справжні професіонали. Прийом розпочався вчасно. Заздалегідь передзвонили і нагадали про час, за що окреме спасибі. Ціни в клініці дкмократичні. Особливу вдячність хочу висловити лікарю - Олені Володимирівіі. Це найкращий лікар доякого я зверталась у своєму житті. Справжній професіонал і чудова, приємна людина. Швидко поставила діагноз, правильно підібрала лікування, яке дійсно вирішило мою проблему. Я з радістю рекомендую такого компетентного лікаря. Спасибі величезне.
Оксана
Много лет подряд всей семьей обращаемся в клинику ТельбинМед. Очень довольна специалистами, так как была у многих врачей на приёме и есть с чем сравнить,всегда правильный подход к диагностике и к лечению. Врачи подобраны максимально с опытом и хорошими знаниями. Клиника не большая, но очень компактная. На рецепции очень приятные медсестры, можно записаться к интересующему врачу на нужное время , всегда корректно всё объяснят, подберут время, все результаты анализов скидывают на почту. Лично я хочу поблагодарить Глушинкову Елену Владимировну за её подход и профессионализм, всегда правильно подобрано лечение. На протяжении многих лет обращаюсь к ней и вижу результат. Однозначно рекомендую как хорошего специалиста!!!
Жанна
Конфліктну ситуацію яка склалася 20.02.2021 вычерпано . Протезій до центру «Тельбін Мед» та до лікаря не маю.
Лана
Чудовий, турботливий, уважний лікар. Дякуємо! Це не перший мій візит, але з кожним разом враження тільки краще! Все грамотно пояснює, на будь-які питання відповідає, призначення адекватні і нічого зайвого. Безперечно рекомендую!
Сеть клиник "Медиком"
5,2
Київ вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Дворец Украина 6 2 м.Печерская 16 6 м.Зверинецкая 21 10
Поліклініка «Медіком» розташоване в житловому комплексі «Престиж Хол» на вулиці Анрі Барбюса. Високий професіоналізм персоналу, що пройшов суворий конкурсний відбір, дозволяє бути впевненими в якості та результативності лікування. Багатопрофільна клініка працює за такими напрямками: Консультації педіатрів, терапевтів, вузькопрофільних фахівців; Діагностичні послуги; Вакцинації в будь-якому віці (від планових - новонародженим до сезонних або строкових - перед виїздом в екзотичну країну); Обслуговування викликів додому - як екстреного, так і чергового характеру.
5,4
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь 25 4 м.Почайна 32 11 м.Мінська 33 8
Київ пр-т Павла Тичини, 22
м.Левобережная 39 11 м.Дарница 52 10 м.Позняки 15
Багатопрофільна клініка "Тельбін-Мед" - це медичний центр, що займається чоловічим і жіночим статевим здоров'ям. Установа почала функціонувати в 2005 році. Серед лікарів центру - кандидати медичних наук.
Київ вул. Сирецька, 32 , Куренівка
м.Сырец 36 9 м.Почайна 43 16
Амбулаторно-хірургічна клініка «Леомед» розташована в центрі на Подолі. Спеціалізація медзакладу — оперативна терапія за системою «хірургія 1 дня». Компонентами структури медустанови є: консультаційні та маніпуляційні кабінети, діагностичне відділення, операційний блок амбулаторного хірургічного втручання, палати обслуговування у денному стаціонарі. Приймає лікар: Каменцев Александр Евгеньевич
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-18:00
Київ вул. Раїси Окіпної, 4 Б
м.Левобережная 6 2 м.Гидропарк 29 8
Медичний консультативний центр та клініко-діагностична лабораторія "Клініка Маркова" спеціалізується з області діагностики і терапії широкого кола захворювань.
Cеть клиник "Стомател"
Київ вул. Димитрова, 5б
м.Олимпийская 6 12 м.Печерская 25 11 м.Кловская 30 17
"Клініка на Діловій" європейського типу, розташована в центрі столиці України. Вона надає повний цикл поліклінічних послуг: комплексний підхід і досвідчені фахівці. Надаються такі послуги - кардіологія, всі види аналізів, сімейна терапія, отоларингологія, гінекологія, гастроентерологія, урологія та ендокринологія. Також працює денний стаціонар.
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції. Приймає лікар: Лысенко Николай Николаевич
Київ вул. Тютюника, 5 В (Барбюса, 5 В)
м.Арсенальная 9 5 м.Кловская 25 8
Клініка інтимної медицини для всієї сім'ї «Чоловіче здоров'я» спеціалізується на проблемах в урологічній, сексуальній, неврологічній та проктологічній сферах, в області психотерапії, психології, вертебрології. Ведуть прийом кваліфіковані сексологи, андрологи, урологи, психологи, наркологи. У центрі проводиться лікування сексуальних розладів, з метою діагностики застосовуються ультразвукові дослідження, доступна також лабораторна діагностика. Приймає лікар: Заседа Юрий Игоревич
  • Лікування синдрому передчасного сім'явиверження 3 300
ADONIS
Київ с. Бузова, вул. Садовського, 34 А
Акушерський стаціонар "Адоніс" входить в мережу медичних центрів столиці, спеціалізується на наданні кваліфікованої медичної допомоги під час вагітності та пологів. Тут працюють досвідчені лікарі вищої кваліфікаційної категорії: акушери-гінекологи, неонатологи, анестезіологи, лактологи, психологи.
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарница 42 10 м.Левобережная 31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
Київ вул. Миропільська, 15 Б
р.Днепровский
Багатопрофільний медичний центр "Юрінмед" надає всебічну медичну допомогу в обстеженні і лікуванні захворювань по 12 різним спеціальностям.