Операція Мармара при варикоцеле в Києві

Можливо, вас цікавлять лікарі андрологи
Операція Мармара варікоцеле 18200 грн
Варикоцелектомія (по Мармару) 25889 грн
Знайдено 42 клініки

Сб Нед Цілодобово
Олена Станіславівна
Дуже вдячна лікарям клініки Вихідного дня Яловенко Катерині Олексіївні(лікар гінеколог-ендокринолог) та Мороз Ларисі Євгенівні (лікар УЗД) Якби не вони, то у мене міг би трапитись інсульт і ніхто не зрозумів би що трапилось взагалі...молода жінка і таке. Ситуація сталась ось така: Мені 51 рік і почався з минулого літа клімактеричнмй період, були дуже сильні приливи. У лікаря Яловенко Катерини Олексіївни я спостерігалась вже дуже давно, але мені необхідне було оперативне втручання тому так і перейшла до інших лікарів. Але після проведеної операції симптоми не зменшились і приливи стали ще більшими тому прийшлося повертатися до Катерини Олексіївни, ця клініка знаходиться набагато ближче ніж та де мені треба було що півроку їздити та ще й безрезультатно. Тому я прийняла рішення спостерігатися тут в неї а якщо раптом треба буде оперативне втручання то вже буду вирішувати.... Так от... Передивившись мої аналізи Катерина Олексіївна сказала що не може мені призначити гормонозамісну терапію так як у мене дуже високий холестерин і ще й стеноз у правій ключиці на 35%. Але місцеву терапію (свічки, креми) то призначила, ну і від приливів також. Призначивши лікування Катерина Сергіївна порадила зробити мені УЗД судин і через 2 місяц прийому статинів знов зробити УЗД і вже звернутися до кардіолога щоб мати картину "до та після" Стосовно лікування приливів мені дуже допомогло вже через два дні я як на світ народилася аж зітхнула з полегшенням... Не було цього жару який весь час мене мучив. В цей час я записалася пройти УЗД судин шиї до Мороз Лариси Євгенівна. Переглянувши мої попередні заключення і передивившись судини вона їх підтвердила а деякі навіть спростувала, сказавши що такого взагалі немає. А по тих бляшках із правого боку то теж не критично якщо прийматиму статини то вони ще м'які і можливо розійдуться. Але далі почалося цікаве... передивившись уважно праву сторону вона поступово перейшла на ліву ключицю... А по цій стороні мені взагалі в жодному УЗД заключенні, жоден лікар нічого не говорив і не описував щоб ви зрозуміли... . І що ви думаєте... Вона мені каже: " здається я знайшла вашу причину" в потім: "і не здається, а точно знайшла причину!" Виявляється у мене "Стил-синдром лівої підключичної артерії вже був на 85-90%" Тобто цей діагноз сам по собі за тиждень, за місяць, рік, два- три не може з'явитися. Якщо вже 85-90% то цей процес вже відбувався досить давно. А мені жоден узист не казав за це, за лівий бік судин взагалі ніхто нічого не казав і тим більше описував в заключеннях. Ось такі справи!!! Лікар сказала мені терміново шукати судинного хірурга (ангіохірург) щоб ставити стент. Ну я ще бувши і шокованому стані кажу: "що я поп'ю Крестор і потім через два місяці сходжу до кардіолога може зменшаться бляшки". Але вона відразу ж заперечила.... Сказала що це питання треба вирішувати зараз а не через два місяці. Стил-синдром це синдром обкрадання, кров не поступає в мозок а повертається назад у руку. Таких пацієнтів як оце я виявляється не так вже й багато 1 на 100 чоловік може бути. Ось така історія в мене трапилась. Все вирішилось добре, я через тиждень знайшла дуже гарного судинного хірурга Орлова Антона Геннадійовича (до речі по відгуках через інстаграм) Це дуже гарний, талановитий ангіохірург, чудова людина. В нього просто золоті руки! Тому я висловлюю величезну вдячність цим лікарям клініки Вихідного дня Катерині Олексіївні та Ларисі Євгенівні, дай Боже їм міцного здоров'я! Тепер на проходження УЗД записуватимуть тільки до Лариси Євгенівни. Дякую, що дочитали до кінця мій відгук. Не дуже просто знайти гарних лікарів .
Дмитро Артемович, 60 років
Довго не міг вирішити урологічну проблему в інших клініках, але в «Дієво» мені успішно зробили складну операцію — і життя знову стало нормальним! Післяопераційні дні провів у комфортному стаціонарі з уважним та професійним персоналом. Окрема подяка лікарям-хірургам Джурану Богдану Васильовичу та Форостині Сергію Петровичу — це справжні лікарі від Бога. Завдяки вам я знову можу жити повноцінним життям!
Кротова Алла Станіславівна
Задоволена, все ОК
Кольчук Михайло Ігорович
8,9
Київ вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Демеевская 30 8 м.Васильковская 26 10 м.Лыбедская 50 7
Дієво (DIEVO) - це багатопрофільний центр хірургічний рішень. Клініка спеціалізується на проведенні хірургічних операцій за різними напрямками. Всі маніпуляції здійснюються кваліфікованими фахівцями з багаторічним досвідом роботи. Приймає лікар: Форостина Сергей Петрович
8,6
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14-з (оф. 202) , Микільська Борщагівка
р.Святошинский
Багатопрофільний медичний центр "Клініка вихідного дня" забезпечує не тільки діагностування та лікування різних патологій, а й повноцінну реабілітацію для пацієнтів. Фахівці установи - не тільки практикуючі лікарі, а й ведуть активну наукову діяльність.
  • Лікування варікоцеллє (по Мармару) / б/в знеболення 17 590
R+
8,5
Київ вул. Василя Касіяна, 2/1
м.Ипподром 8 4
Багатопрофільний медичний центр «R + Medical Network» на Касіяна входить в мережу сімейних поліклінічних центрів. Тут представлені медпослуги першої ланки, здійснюється малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті філії акушер-гінеколог, анестезіолог, проктолог, сімейний лікар, гінеколог-ендокринолог та інші.
  • Операція Мармара (1-3 категорія складності) от 20 500
Сеть клиник "Медиленд"
8,4
Київ вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 11 Б
м.Лукьяновская 13 4 м.Политехнический институт 20 4
Багатопрофільний медичний центр «Mediland» у м.Київі – це оперативне консультування, професійне лікування. Лікарі у «Mediland» проводять хірургічне втручання будь якої складності. У нас працює сучасний та комфортабельний стаціонар для дітей та дорослих. Завдяки сучасному обладнанню «Mediland» лабораторні дослідження та діагностика є на найвищому рівні. У МЦ «Меділенд» ведуть прийом лікарі таких спеціальностей: хірург, гінеколог, уролог, проктолог, мамолог, флеболог, кардіолог, ендокринолог, педіатр, терапевт, трихолог, ортопед, ЛОР, травматолог, онколог, дерматолог, невропатолог, гастроентеролог, косметолог - та інші. Діагностика: МРТ, УЗД, КТ, ЕКГ, власна лабораторія, гастро-, колоноскопія з відео під наркозом, ректороманоскопія, гістреоскопія, цистокопія і кольпоскопія, дерматоскопія та трихоскопія, біопсія, гістологія, спірографія та інше.
  • Операція Мармара варікоцеле 18 200
8,4
Київ вул. Глибочицька, 40х
м.Лукьяновская 14 6 м.Контрактовая площадь 19 18
Пацієнтам "Оксфорд Медікал" доступні наступні послуги: лікування псоріазу; Комп'ютерна томографія; елос епіляція; лікування головного болю; ведення вагітності; лікування геморою; різні види аналізів; лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
  • Варикоцелектомія (по Мармару) 25 889
  • Лапароскопічна операція (при варикоцелє) 32 889
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ, м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
8,3
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирская 12 5 м.Святошин 21 10
Oxford Medical — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
  • Варикоцелектомія (по Мармару) 25 889
  • Лапароскопічна операція (при варикоцелє) 32 889
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ, м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
8,2
Київ пр-т Степана Бандери, 17/1 , Петрівка
м.Почайна 9 4 м.Оболонь 22 3
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
  • Операція Мармара 18 000
8,2
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 8 7 м.Контрактовая площадь 26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру.
  • Операція Мармара при варикоцеле 21 150
Київ вул. Ревуцького, 5 А
м.Харьковская 6 17 м.Дарница м.Позняки
Поліклініка «Інго» на Ревуцького - сучасна багатопрофільна клініка для дітей та дорослих. В поліклініці «Інго» ви можете пройти консультації лікарів, УЗД, здати аналізи, а також заключити декларацію із сімейним лікарем або педіатром, пройти курс лікувального масажу.
  • Варикоцелектомія за Мармаром 14 500
Київ вул. Краківська, 27