Сторінка 3. Коронка на зуб в Києві

ELEN
Посетить клинику одно удовольствие.Сотрудники приветливые , но не навязчивые,вежливые , но не льстивые естественные открытые. Зашла сюда - выразить слова благодарности стоматологу Юлии Сергеевне. Рука у нее легкая -теперь я только к ней. Она тактично и понятно консультирует.Есть опыт лечения в других клиниках такого уровня-здесь лучше -нет навязывания ненужных процедур,чувствуется доброжелательная атмосфера в клинике не только к пациентам но и между сотрудниками,диагностический центр в клинике не нужно никуда ехать. Клинике-процветания персоналу-здоровья
Світлана
Хочу порекомендувати Андрія Андрійовича. Дуже акуратний лікар і надзвичайно приємна людина. Робила у нього реставрацію зубів. Дуже задоволена. Вдячна за можливість впевнено усміхатися!
Станислав
Сергей Константинович – самый лучший стоматолог, которого я знаю. Уже много лет, всей семьей, лечим у него зубы. Никаких курьезов не было. Все пломбы держаться, а зубы выглядят как у знаменитостей. Даже дети его не боятся, умеет найти у ним подход. Все друзьям и знакомим рекомендую.
Александр
Побольше бы таких замечательных стоматологов как Мишустин Андрей Андреевич. На консультацию попал случайно и тут на тебе, получил все зубы. Кариес лечили инвазивным способом. Конечно это длительный процесс, но оно того стоит. Впервые я доволен своими зубами. Советую к нему обращаться.
Київ вул. Павловська, 26/41
м.Политехнический институт 22 6 м.Лукьяновская 15 6
Відділення клініки «Оксфорд Медікал» на Павлівській спеціалізується на наданні стоматологічної допомоги та комп'ютерній томографії в області стоматології. Основні напрямки — терапевтична і хірургічна стоматологія, протезування, імплантація, дитяча та доросла ортодонтія, естетична стоматологія. Приймає лікар: Горин Дмитрий Васильевич
  • Коронка на основі оксиду цирконію (зі встановленням) 9 000
  • Коронка на основі оксиду цирконію без вартості абатменту (зі встановленням на імплантах, гвинтова фіксація) 11 000
  • Коронка на основі оксиду цирконію без вартості абатменту (зі встановленням на імплантах, цементна фіксація) 9 000
  • Цементування коронки 1 000
  • Цементування коронки на імпланті 1 100
Київ вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м.Почтовая площадь 28 10 м.Тараса Шевченко 8 5 м.Контрактовая площадь 10 5
Відвідування дитячого стоматолога у дітей майже завжди викликає стрес, і фахівці стоматології Mom's прекрасно про це знають. Тому кожен дитячий лікар нашої клініки не тільки фахівець високого класу в своїй області, але ще й психолог. Саме таке поєднання в більшості випадків робить лікування комфортним для маленьких пацієнтів. Дитяча стоматологія Mom’s — це мережа клінік в Києві, що надає якісні стоматологічні послуги дітям з 2014 року. Зручні локації в місті Київ.
  • Коронка от 3 850
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В)
м.Нивки м.Святошин м.Берестейская
«Арбор» — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві.
  • Коронка з оксиду цирконію, високоестетична 9 800
  • Коронка з оксиду цирконію 7 000
  • Коронка з оксиду цирконію з опорою на імплант, MegaGen 7 600
  • Коронка з оксиду цирконію з опорою на імплант, Astra 10 000
  • Цільноцирконієві коронки на литій балці, система фіксації All on 6 110 000
Київ пр-т Голосіївський 27
м.Голосеевская
Стоматологія на Голосієво пропонує повний спектр послуг, що забезпечують здоров'я та красу зубів. Giorno Dentale Голосіївська спеціалізується на профілактиці карієсу, лікуванні ясен та зубів, ортодонтії та ортопедії, а також імплантації та незнімному протезуванні.
  • Коронка металокерамічна 9 500 8 075
  • Фіксація коронок;вкладок на тимчасовий цемент 100
  • Фіксація коронок;вкладок на цемент подвійного затвердіння 400
Київ вул. Щусєва, 6
м.Дорогожичи 5 6
Стоматологічна клініка Дентал Гуру надає такі стоматологічні послуги: Імплантація Видалення зубів Професійна гігієна Відбілювання Лікування каналів Лікування під мікроскопом Пломби і реставрація Брекети Апарати Елайнери Вініри Коронки Протези
  • Коронка металокерамічна от 6 000
  • Коронка цирконієва от 8 500
Київ бул. Миколи Міхновського, 6-Б
м.Зверинецкая м.Лыбедская
Ми в PROZHEIKO dental studio переконані: кожна усмішка унікальна. Тому наше кредо — лише індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасні технології та досвідчені лікарі дозволяють зробити процес лікування максимально комфортним та безболісним. Запишіться на консультацію та зробіть перший крок до своєї нової усмішки! Приймає лікар: Прожейко Сергей Владимирович
  • Встановлення металевої коронки на молочний зуб 2 000
  • Встановлення тимчасової коронки/накладки 4 000
  • Встановлення цирконієвої коронки 14 525
  • Встановлення цирконієвої коронки на імплантаті 12 450
  • Встановлення постійної коронки E-MAX на імпланті 12 450
Акції
Київ просп. Володимира Івасюка, 8, корп. 7
м.Оболонь м.Почайна м.Минская
Smile Medical Clinic — це сучасна стоматологія, де турбота поєднується з досвідом, а професіоналізм — з комфортом. Вже понад 20 років наші кваліфіковані лікарі допомагають сім’ям зберігати здоров’я і красу усмішки. Ми працюємо на преміальному обладнанні Dentsply Sirona, що робить лікування швидким, безпечним та безболісним. Наша філосoфія — це увага до ваших відчуттів і результат, який перевершує очікування.
  • Виготовлення тимчасової коронки на зубі (клінічно) от 2 000
  • Виготовлення тимчасової фрезерованої коронки на зубі (лабораторно) от 3 000
  • Виготовлення тимчасової фрезерованої коронки на імпланті (лабораторно) (з врахуванням вартості тимчасового абатмента) от 6 000
  • Виготовлення цирконієвої коронки от 20 000
  • Виготовлення коронки цирконієвої з фіксацією на імпланті з постійним абатментом Osstem от 20 000
6,2
Київ вул. Тургенівська, 76/78 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 14 12 м.Золотые ворота 30 23
Спеціалізований медичний центр «Ортолайф» пропонує кваліфіковану стоматологічну допомогу пацієнтам. Основні напрямки роботи — терапевтична стоматологія, ендодонтія, ортопедична і естетична стоматологія, гігієна і профілактика, дитяча стоматологія, ортодонтія і пародонтологія.
6,1
Київ вул. Чистяківська, 2 А
м.Святошин 4 3 м.Нивки 13 9
Спеціалізований медичний центр "Доктор Зуб" займається вирішенням багатьох стоматологічних проблем. Пріоритетний напрямок клініки — дитяча стоматологія.
  • Проміжна коронка з діоксиду цирконію 8 500
  • Діагностика функціональної оклюзії в артикуляторі 1 400