Сторінка 3. Контурна пластика обличчя в Києві

6,0
Знайдено 24 клініки

Сб Нед
Тимур
Делал ЭЭГ ночное учень комфортно, внимательный персонал. Остался доволен, рекомендую. Хорошая семейная клиника!
Тамара
Хорошая, приятная девушка, результатом процедур всгда довольна, рекомендую!
Благодарю Максима Анатольевича, за профессионализм, внимание и знание своего дела. Как говорится врач от Бога. Желаю всем попадать к таким специалистам как Максим Анатольевич)))
Олена
Очень хороший, добрый, милый врач! Профессионал. Дочь 2 месяца, постоянно улыбалась ему. Дал много разных рекомендаций и советов. Очень рекомендую.
Медичний центр з широким спектром напрямків, що спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань, подологічних послугах, ультразвуковій та плантографічній діагностиці, а також гінекологія, ортопедія та всі види косметологічних послуг. Лікарі з науковими званнями та великим досвідом, професійне обладнання, сертифіковані препарати, індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  • Контурна пластика обличчя Belotero -Intense 1 мл 10 500
  • Контурна пластика обличчя Belotero -Intense Lido 1 мл 10 700
  • Контурна пластика обличчя Belotero -Volume 1мл 10 500
  • Контурна пластика обличчя Belotero -Volume-Lido 1мл 10 800
  • Корекція зморшок Belotero -Soft Lido 1 мл 7 800
Київ вул. Пушкінська, 11 (прийом у клініці Линлайн)
м.Театральная 2 1 м.Золотые ворота 4 1 м.Площадь Независимости 12 7
Приватний кабінет доктора Колягіна Е. А. займається усіма видами косметологічних послуг. У кабінеті веде прийом лікар-дерматолог-косметолог. В кабінеті проводяться основні процедури, спрямовані на лікування шкірних захворювань, оздоровлення і омолодження шкіри обличчя.
  • Ін'єкційна контурна пластика обличчя
  • Контурна пластика вилиць
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.