Сторінка 3. Художня реставрація зубів в Києві

Знайдена 171 клініка

Дякую Богдану Руслановичу за людяність, за єфективне вирішення проблеми з якою звернулась і дуже професійно зроблену мені операцію. Почуваюсь добре, за що щиро вдячна.
Олена
Вдячна Олегу Євгеновичу за професійний і старанний підхід. Рекомендую.
Тамара
В ЦИС попала случайно, но рада что остановилась на этой клинике. Теперь в другие ни ногой, тут именно то отношение, уровень профессионализма, которые я искала.
СПАСИБО!
Все просто чудово! Лікар привітна, та уважна. На всі поставленні питання, я отримав вичерпну відповідь. Мені сподобалося абсолютно все! Починаючи від персоналу, закінчуючи самим прийомом. Все так, як має бути у хорошого спеціаліста.
Київ вул. Богатирська, 6 А
м.Героев Днепра 18 3 м.Минская 24 5
Медичний центр надає широкий спектр послуг в умовах чистоти, комфорту і затишку. Лікарі - професіонали, які володіють сучасними протоколами лікування стоматологічних захворювань. Приймають лікарі: Кондратюк Богдан Русланович, Назаренко Екатерина Васильевна
  • Реставрація одного зуба от 930
Працює з
Вт: 09:00-20:00 Ср: 09:00-20:00 Чт: 09:00-20:00 Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00 Нд: 09:00-20:00
Київ наб. Дніпровська, 25
м.Осокорки 15 5 м.Славутич 24 6 м.Позняки 27 6
Спеціалізована клініка "Центр Ізраїльської стоматології" почала функціонувати в 2012 році. Головний пріоритет установи - європейська якість обслуговування. Серед лікарів клініки - фахівці з вченими званнями.
  • Лікування депульпованих зубів (скловолоконний штифт та реставрація зуба) 2 700
  • Естетична реставрація (4,5,6,7 зубів) 2 500
  • Естетична реставрація 1 (1,2,3 зубів) 3 000
Київ, вул. Митрополита Андрія Шептицького, 14
м.Лівобережна 7 2 м.Дарниця 18 4
Cеть клиник "Вилида"
Київ пр-т Володимира Івасюка (пр-т Героїв Сталінграда), 6, корп. 2
м.Оболонь 25 4 м.Почайна 36 6
Медичний заклад "Віліда" являє собою стоматологічний центр, який об'єднав висококваліфікованих лікарів даної спеціалізації. Перевагою центру є комплексне вирішення стоматологічних проблем: від проведення діагностики до отримання повноцінного результату.
  • Реставрація от 2 200
  • Художня реставрація 3 200
Київ вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1
м.Выставочный центр 15 5 м.Ипподром 16 9
Гранат на Здановської — це сучасна стоматологічна клініка з широким спектром послуг. Основний напрямок діяльності — лікування серйозних відхилень у розвитку щелепи, а також відновлення естетики. У центрі працюють кваліфіковані фахівці вузького профілю, що гарантує індивідуальний підхід до кожного клієнта і швидке рішення проблеми будь-якої складності.
Київ, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4 (ТРЦ "Комод", центральний вхід, 6 поверх ліфтом
м.Лівобережна 2 1 м.Дарниця 14 9
Київ вул. Павловська, 26/41
м.Политехнический институт 22 6 м.Лукьяновская 15 6
Відділення клініки «Оксфорд Медікал» на Павлівській спеціалізується на наданні стоматологічної допомоги та комп'ютерній томографії в області стоматології. Основні напрямки — терапевтична і хірургічна стоматологія, протезування, імплантація, дитяча та доросла ортодонтія, естетична стоматологія.
  • Художня реставрація молочних зубів (1зуб) 2 530
  • Відновлення зуба композитним фотополімером (поверхневий карієс) зі знеболенням. 2 550
  • Відновлення зуба композитним фотополімером зі знеболенням (середній карієс). 3 250
  • Відновлення зуба композитним фотополімером зі знеболенням, (глибокий карієс) 4 300
  • Високохудожня реставрація зуба композитним фотополімером зі знеболенням, І ступінь складності 4 900
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В)
м.Нивки м.Святошин м.Берестейская
«Арбор» — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві. Приймають лікарі: Мазур Петр Владимирович, Рубанов Владимир Алексеевич
  • Реставрація зуба, високоестетична 2 800
Київ пр-т Голосіївський 27
м.Голосеевская
Стоматологія на Голосієво пропонує повний спектр послуг, що забезпечують здоров'я та красу зубів. Giorno Dentale Голосіївська спеціалізується на профілактиці карієсу, лікуванні ясен та зубів, ортодонтії та ортопедії, а також імплантації та незнімному протезуванні.
  • Реставрація зуба 1 типу складності (часткова реставрація) 2 500
  • Художня реставрація зубів при руйнуванні 2 ступення складності 1 500
  • Художня реставрація зубів при руйнуванні 3 ступення складності 1 700
Київ бул. Миколи Міхновського, 6-Б
м.Зверинецкая м.Лыбедская
Ми в PROZHEIKO dental studio переконані: кожна усмішка унікальна. Тому наше кредо — лише індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасні технології та досвідчені лікарі дозволяють зробити процес лікування максимально комфортним та безболісним. Запишіться на консультацію та зробіть перший крок до своєї нової усмішки! Приймають лікарі: Прожейко Сергей Владимирович, Волоха Юлия Юрьевна
  • Виготовлення композитної реставрації - 1 ступінь складності молочного зуба 1 200
  • Виготовлення композитної реставрації - 2 ступінь складності молочного зуба 1 400
  • Виготовлення композитної реставрації - 3 ступінь складності молочного зуба 1 600
  • Відновлення зуба після ендодонтичного лікування 4 500
  • Реставрація клиноподібного дефекту 2 700
Акції
Київ просп. Володимира Івасюка, 8, корп. 7
м.Оболонь м.Почайна м.Минская
Smile Medical Clinic — це сучасна стоматологія, де турбота поєднується з досвідом, а професіоналізм — з комфортом. Вже понад 20 років наші кваліфіковані лікарі допомагають сім’ям зберігати здоров’я і красу усмішки. Ми працюємо на преміальному обладнанні Dentsply Sirona, що робить лікування швидким, безпечним та безболісним. Наша філосoфія — це увага до ваших відчуттів і результат, який перевершує очікування. Приймає лікар: Занкович Сергей Иванович
  • Реставрація зуба фотополімером - жувальна група зубів (задні зуби) от 3 000
  • Реставрація зуба фотополімером - фронтальна група зубів (передні зуби) от 3 500
  • Відновлення зуба фотополімером під ортопедичну конструкцію (Build-Up) от 3 500
  • Реставрація постійного фронтального зуба (дитина) 2 300