Сторінка 3. Гінекологічний масаж в Києві

4,0
Знайдено 23 клініки

Альона
Самий найкращий лікар!!!))) Усім рекомендую!!!
Профессиональный подход к каждому клиенту ! Спасибо все очень доступно !
Артём
Хорошая клиника рекомендую !!!!
Любов
Безмежні слова вдячності від щирого серця чудовому лікарю, справжньому фахівцю своєї справи і просто прекрасній людині Юрію Валерійовичу Марченко за ефективне, правильне лікування, дійсно мудрі поради що до вирішення не простих задач з моїм здоров'ям, а також за турботу, чуйність та небайдужість до здоров'я пацієнта! Лікарю, у Вас золоті руки та серце, Ви найкращий!!!❤️
4,4
Київ вул. Єнісейська, 8
м.Демеевская 28 6
Марченко Юрій Валерійович — оперуючий акушер-гінеколог, мамолог. У своїй роботі використовує міжнародні протоколи діагностики та лікування. Працює в команді з невропатологом, анестезіологом-ревматологом, хірургом.
Працює з
Пн: 10:00-19:00 Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Чт: 10:00-19:00 Пт: 10:00-16:00
Моя клиника
4,4
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.