Сторінка 3. Клініки терапії в Києві (Дніпровський район)

Inga Dubova
Після обстеження і тесту, діагноз лікар поставила правильно, все пояснила, на всі додаткові питання відповіла. Призначила додаткове обстеження, яке підтвердило діагноз, і необхідне лікування. З перших днів лікування стало краще.
Лиза В.
Візит був дуже продуктивним. лікар виділив достатньо часу для детального огляду, консультації та рекомендацій. Професіонал своєї справи, дуже уважна і тактовна. Використовує сучасне обладнання. Звертайтеся не пожалкуєте!
Анатолій
Я людина розумової праці. постійний стрес дається взнаки, мене постійно турбують головні болі. Інколи вони просто нестерпні. Одного разу вирішив записатися на прийом до лікаря в клініці "Аксимед". Після детальног огляду та обстеження, лікар призначив мені лікування. Зараз почуваю себе набагато ліпше. Дякую!
Катерина
У нашому місті дуже багато приватних клінік, але на мою думку кращоє з них є саме клініка "Аксимед" на Ованеса Туманяна, 3. Все дуже зручно, без черг, за розумну плату та якісно. Сервіс на найвищом рівні. За будь якої потреби консультуємося лише там.
в клініці 3 терапевта
Київ вул. Раїси Окіпної, 5 , Левобережний масив
м.Левобережная 6 6 м.Дарница 24 5
Клініка АКСІМЕД — це клініка сучасної неврології. У медустанові надаються лікувальні, діагностичні та реабілітаційні послуги. Приймають лікарі: Башинская Богдана Сергеевна, Кинч Светлана Ивановна, Овсянников Алексей Анатольевич
  • Консультація вузького спеціаліста первинна (розширена) 3 500
  • Консультація вузького спеціаліста повторна (розширена) 2 500
  • Перебування в денному стаціонарі 450
  • Перебування в денному стаціонарі 7 000
  • Перебування в денному стаціонарі 8 500
Працює з
Пн: 09:00-20:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 09:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 09:00-20:00 Нд: 09:00-15:00
Київ вул. Раїси Окіпної, 4б
м.Левобережная 5 1 м.Дарница 23 9
Клініка Into-Sana (Інто-Сана) на Лівобережній для дорослих і дітей, запис на прийом до лікаря попередня. Лікарську діяльність тут ведуть доктора, а також кандидати медичних наук. Фахівці клініки регулярно проходять стажування за кордоном.
Київ вул.Новаторів 4
м.Лесная 59 12 м.Черниговская 42 8
Клініка нова, маємо ліцензію на 4 спеціальності (терапевт, невропатолог, гінеколог, педіатр) та лабораторні дослідження
  • Постановка крапельниці без урахування вартості розчину 400
  • Постановка крапельниці з урахуванням вартості розчину Натрію хлорид 0,9 % - 200,0 та системою 450
  • Санація рани 1 ступеня складності 200
  • Санація рани 2 ступеня складності ( 2 - 3 рани ) 300
  • Санація рани 3 ступеня складності (декілька ран - більше трьох) 450
7,1
в клініці 4 терапевта
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харьковская
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я Приймають лікарі: Бега Ольга Олеговна, Евтушенко Татьяна Анатольевна, Лахно Анжелика Александровна
  • Ін’єкція внутрішньошкірна, підшкірна, внутрішньом’язова (за призначенням лікаря) 100
  • Ін’єкція внутрішньовенна 150
  • Забір крові для лабораторного дослідження 60
  • Внутрішньовенна інфузія (з вартістю системи) 340
  • Забезпечення преаналітичного етапу при дослідженні калу 40
Київ вул. Ан. Малишко, 39
м.Черниговская 5 4
Центр гінекології та урології «ОМЕГА-КИЇВ» Деснянський спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • 1 ліжко-день перебування в палаті Комфорт 3 000
  • 1 ліжко-день перебування в одномісній палаті Комфорт Плюс 3 500
  • 1 ліжко-день при перебуванні понад 2 днів в палаті Комфорт 2 500
  • Перебування в денному стаціонарі (до 4 годин) 800
  • Перебування в денному стаціонарі (6-8 годин) 1 500
Київ вул. Шумського, 4 А
м.Левобережная м.Дарница м.Осокорки
Кабінет сімейного лікаря, терапевта Білоус М. М. — це кваліфікована медична допомога пацієнтам з захворюваннями суглобів, серцево-судинної, ендокринної, нервової, дихальної системи, сечостатевого, травного тракту.
  • Консультація лікаря-терапевта (сімейного лікаря) онлайн 500
  • Довідка в школу форма 086-1/О 400
  • Довідка у басейн 400
  • Санаторно-курортна карта форма 072 / О 400
  • Консультація лікаря-терапевта (сімейного лікаря) в клініці 500
Київ Русанівська набережна, 16
р.Днепровский
Клініка SATIMED - це сучасний та затишний медичний центр, де надаються послуги досвідчених психіатрів, лікарів-наркологів, психотерапевтів, гіпнотерапевтів та дитячої психотерапії. Наші висококваліфіковані фахівці мають великий досвід у сфері медичної практики та надають допомогу, відповідну сучасним протоколам та європейським стандартам.
  • Консультація терапевта 4 500
  • Консультація терапевта 4 500
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Левобережная
"МЦ "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд.
  • Консультація лікаря онлайн 800
  • Консультація комплексна за результатами аналізів тривалість 1 год 1 150
  • Консультація терапевта (первинна) 900
  • Консультація терапевта (повторна) 800
в клініці 1 терапевт
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет Приймає лікар: Петровская Анна Сергеевна
  • Терапевт (первинна консультація) 790
  • Терапевт (повторна консультація) 690
  • Терапевт (онлайн консультація) 690
  • Внутрішньовенна інфузія (з вартістю системи) 1 година 400
  • Забір крові із вени 70
6,1
Київ вул Сверстюка 11-Б , Лісний масив
м.Левобережная 8 3 м.Дарница 26 10
MyDerm на Сверстюка — це центр, що надає діагностику і лікування захворювань шкіри кожного пацієнта. Кваліфіковані дерматологи, трихолог, косметологи, мікологи і інші вузькопрофільні фахівці. Сучасна апаратура експертного класу.
  • Ін'єкція внутрішньовенна 200
  • Ін'єкція внутрішньом'язова/підшкірна/внутрішньошкірна 200