Сторінка 5. Клініки терапії в Києві (Дніпровський район)

4,0

Пасічник Роман Сергійович
Рижова Юлія Антонівна
Дуже сподобалася консультація,лікар кваліфікована,чуйна і ввічлива. Вислухала, задавала питання, детально прокунсультувала . Я залишилася задоволена.
Гурієнко Євген Володимирович
Inga Dubova
Після обстеження і тесту, діагноз лікар поставила правильно, все пояснила, на всі додаткові питання відповіла. Призначила додаткове обстеження, яке підтвердило діагноз, і необхідне лікування. З перших днів лікування стало краще.
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарница 42 10 м.Левобережная 31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку. Приймає лікар: Шипульняк Ирина Владимировна
  • Обстеження для видачі довідки в басейн (для дітей) 920
  • Обстеження для видачі довідки в басейн (для дорослих) 920
  • Школярик (видача довідки) 5 455
  • Дошкільнятко (видача довідки) 5 075
  • Внутрішньовенна ін'єкція (без вартості медикаментів) 150
в клініці 3 терапевта
Київ вул. Раїси Окіпної, 5 , Левобережний масив
м.Левобережная 6 6 м.Дарница 24 5
Клініка АКСІМЕД — це клініка сучасної неврології. У медустанові надаються лікувальні, діагностичні та реабілітаційні послуги. Приймають лікарі: Башинская Богдана Сергеевна, Кинч Светлана Ивановна, Овсянников Алексей Анатольевич
  • Консультація фахівця на дому 3 700
  • Консультація вузького спеціаліста первинна (розширена) 3 500
  • Консультація вузького спеціаліста повторна (розширена) 2 500
  • Перебування в відділенні (1 година) 500
  • Перебування в відділенні (1 доба) 8 200
Київ вул. Миропільська, 15 Б
р.Днепровский
Багатопрофільний медичний центр "Юрінмед" надає всебічну медичну допомогу в обстеженні і лікуванні захворювань по 12 різним спеціальностям.
Київ пр-т Павла Тичини, 22
м.Левобережная 39 11 м.Дарница 52 10 м.Позняки 15
Багатопрофільна клініка "Тельбін-Мед" - це медичний центр, що займається чоловічим і жіночим статевим здоров'ям. Установа почала функціонувати в 2005 році. Серед лікарів центру - кандидати медичних наук.
4,0
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Микільсько-Слобідська, 4 Д
м.Левобережная 15 3
Медичний центр «МІЙ ЛІКАР» на Лівобережній– це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
  • Прийом лікаря загальної практики - сімейного лікаря/терапевта 600
  • Фармакологічна проба 80
  • Видача довідки в басейн (з оглядом лікаря) 500
  • Видача довідок 150
  • Видача копії амбулаторної карти пацієнта 300
Київ вул. Сулеймана Стальського, 24
м.Черниговская м.Лесная м.Дарница
Центр лікування та профілактики залежності є спеціалізованим медичним закладом, робота якого полягає в наданні кваліфікованої допомоги пацієнтам, що страждають від патологічного потягу до спиртних напоїв, наркотичних речовин.
  • Стаціонарне лікування 24/7 - АКЦІЙНА пропозиція 90 днів+детоксикація 30 000
  • Перебування в 3-х місній палаті (24/7) 8 000
  • Перебування в 2-х місній палаті (24/7) 10 000
  • Перебування в одномісній VIP-палаті (24/7) 15 000
Київ вул. Шумського, 4 А
м.Левобережная м.Дарница м.Осокорки
Кабінет сімейного лікаря, терапевта Білоус М. М. — це кваліфікована медична допомога пацієнтам з захворюваннями суглобів, серцево-судинної, ендокринної, нервової, дихальної системи, сечостатевого, травного тракту.
  • Консультація лікаря-терапевта (сімейного лікаря) онлайн 500
  • Довідка в школу форма 086-1/О 500
  • Довідка у басейн 400
  • Санаторно-курортна карта форма 072 / О 400
  • Консультація лікаря-терапевта (сімейного лікаря) в клініці 500
Київ Русанівська набережна, 16
р.Днепровский
Клініка SATIMED - це сучасний та затишний медичний центр, де надаються послуги досвідчених психіатрів, лікарів-наркологів, психотерапевтів, гіпнотерапевтів та дитячої психотерапії. Наші висококваліфіковані фахівці мають великий досвід у сфері медичної практики та надають допомогу, відповідну сучасним протоколам та європейським стандартам.
  • Детоксикація оздоровча амбулаторно 3 500
  • Детоксикація оздоровча на дому (в межах Києва) 4 500
  • Загальнозміцнююча крапельниця амбулаторно 3 500
  • Загальнозміцнююча крапельниця на дому  (в межах Києва) 4 500
  • Імуностимулююча крапельниця амбулаторно 3 500
2,1
Київ пров. Будівельників, 4 (новий вихід з метро "Дарниця")
м.Дарница 13 6 м.Лесная 44 9
Багатопрофільна клініка «Меддіагностика» забезпечує можливість проходження багатьох діагностичних та лікувальних процедур. Медичний центр працює вже більше 36 років. В центрі трудяться тільки висококваліфіковані спеціалісти, у тому числі лікарі вищої категорії, доктора медичний наук.