Клініки пародонтології в Києві (метро Дніпро)

Можливо, вас цікавлять лікарі пародонтологи біля зуп. метро Дніпро
Знайдена 1 клініка

Высокопрофессиональный специалист в сфере стоматологии. Выполняет свою работу ответственно и качественно. Действительно - доктор от Бога. Очень чувственный и отзывчив, добрый и позитивный человек. Рекомендую.
Игорь Анатольевич
Хочу пожелать прекрасному человеку и высокопрофессиональному доктору всего самого наилучшего.С Уважением, Стрешенец И.А.
Специалист высшей категории,профессионал своего дела. лучший доктор в моей жизни. Одним словом - доктор от Бога! и замечательный человек ))) Всем рекомендую!
Оксана Форд
Ходили до Людмили Іванівноі коли вона ще працювала у Вінниці. Дуже вдячні за професійний та гарний підхід до дітей(не всі нажаль настільки обдаровані саме з дітьми). Важко знайти нам тепер заміну у Вінниці.
Київ вул. Старонаводницька, 13
м.Печерская 7 1 м.Дворец Украина 31 15 м.Днепр 39 7
Стоматологічна клініка Аванто у Печерську працює на засадах сімейної медицини. Центр пропонує сучасні стоматологічні послуги з використанням ультрасучасного обладнання та якісних матеріалів. «Ivoclar», «Bredent», «Heraeus», «Kulzer», «Renfert», «KaVo», «Saratoga», «Shick» — обладнання, яке застосовується в естетичній стоматології.
  • Комп’ютерна діагностика стану пародонта 900
  • Зняття зубних відкладень при пародонтиті (залежно від ступеня пародонтиту) от 3 700
  • Лазерна біостимуляція пародонту 600
  • Плазмотерапія (I-PRF) при пародонтиті 1 700

Пародонтологія в лікарнях в інших районах Києва

в клініці 1 пародонтолог
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 5-В
м.Вокзальная
Медичний центр Dr. Care Clinic – це інноваційна клініка, що використовує передові цифрові технології для діагностики та лікування. Наше обладнання відповідає найвищим стандартам, а спектр послуг включає терапію, ендодонтію, хірургію, ортопедію, ортодонтію та пародонтологію. Ми пропонуємо безболісне лікування, включаючи лікування уві сні. У Dr. Care Clinic ми прагнемо забезпечити найвищу якість, комфорт і безболісність кожного візиту, роблячи нашу клініку тим місцем, куди ви захочете повернутися знову. Приймає лікар: Мордвинов Вадим
  • Пародонтологічна мембрана Біопласт-Дент 15х15 мм 2 100
в клініці 2 пародонтолога
Київ Бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 13 м.Шулявская 29 27
Французький Стоматологічний Центр – це стоматологічна клініка для всієї родини з більш ніж 20-річной історієй. Ми пропонуємо високу французьку якість за українську ціну. В нас ви можете безпечно і спокійно в зручний для вас час та в комфортній семейній атмосфері отримати всі види стоматологічної допомоги: лікування доростих та дітей, хірургія, імплантологія, ортопедічна стоматологія, реставрації, вініри, ортодонтія, лікування в медикаментозному сні. Ми збережемо вашу посмішку!
  • Консультація пародонтолога зі складанням пародонтологічної карти 550
Працює з
Вт: 10:00-17:00 Ср: 10:00-17:00 Чт: 10:00-17:00
Мережа клінік Viva
8,3
Акції
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
м.Нивки 40 11
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
  • Пародонтологічна діагностика (заповнення пародонтологічної карти) 690
  • Повторна пародонтологічна діагностика (з заповненням карти) 480
  • Консультація пародонтолога 490
6,7
Акції
Київ житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м.Академгородок м.Сырец м.Берестейская
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн. Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з більш ніж 10-ти річним досвідом. У центрах застосовують сучасні технології діагностики та лікування зубів, що дозволяє фахівцям виявляти захворювання ще на ранніх стадіях та надавати якісне професійне лікування.
  • Пародонтологічна діагностика (заповнення пародонтологічної карти) 690
  • Повторна пародонтологічна діагностика (з заповненням карти) 480