Сторінка 3. Біохімічні дослідження в Києві (відкриті по сб. клініки)

7,0
Знайдено 178 клінік

Сб Нед Цілодобово
Кухарець Христина Федорівна
Все пройшло чудово, лікар майстер своєї справи, я дуже задоволена
Опанасенко Юрий Степанович - доктор-дерматовенеролог, специалист с большой буквы! Низкий поклон за профессионализм, четкость и знание своего дела. Обращалась во время беременности, очень помог. Он единственный, кто смог быстро и по существу обследовать и поставить правильный диагноз ( до этого была у двух документов). Вся наша семья теперь при необходимости обращается именно к этому доктору! Однозначно рекомендую, самая высокая оценка , всегда позитивный и приветливый.
Вікторія
Не так давно ми з сім'єю переїхали до Києва. Лікар до якого я постійно зверталася залишилася на старому місці проживання. Довелося шукати нового спеціаліста. За порадою знайомих, вирішили записатися на консультацію до Наталії Олександрівни. Залишилися задоволені кваліфікацією лікаря. Дуже уважно поставилася до моєї проблеми, вичерпно відповіла на поставленні запитання, та призначила лікування. Дякую!
Анжела
Я сама за спеціальністю лікар. Уже тривалий час, ми з чоловіком плануємо вагітність. Так як я медик за освітою, я підходжу до цього питання з усією серйозністю та відповідальністю. Ми вирішили звернутися за консультацією до генетика. Колеги порадили Олену В'ячеславівну. Висококваліфікований спеціаліст та знавець своєї справи. Дуже вдячні Вам за надану консультацію! Ви розвіяли усі мої переживання.
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
Київ вул. Макіївська, 8
м.Минская 47 15 м.Оболонь 49 12
Медичний центр "Мати та дитина" — це спеціалізована клініка, яка займається репродуктивним здоров'ям. Пріоритетний напрям установи - допоміжні репродуктивні технології.
  • Загальний білок [1047M] 180
  • Співвідношення альбуміну до креатиніну 190
  • Алерген. Молекула. Овальбумін курячого яйця (nGal d2), антитіла IgE 840
  • Пакет №173 Альбумин-скорректированный кальций (Кальций общий; Альбумин; Альбумін-скоригований кальцій) 290
  • Пакет №232 Гіперпаратиреоз. Скринінг (ПТГ 1-84; Кальцій загальний; Альбумін; Альбумін-скоригований кальцій) 580
Київ, вул. Юрія Литвинського (Російська), 54/15
м.Бориспільська 42 8 м.Чернігівська 13
Київ вул. Володимира Винниченка, 14
м.Лукьяновская 19 5 м.Контрактовая площадь 34 15
Медична клініка «Дерматовенерологія» - це багатопрофільний медичний центр, в якому надається широкий спектр послуг. У медичному закладі працюють фахівці з десятьох медичних дисциплін: акушери-гінекологи, урологи, проктологи, дерматовенерологи, невропатологи, гастроентерологи, терапевти, кардіологи, ендокринологи, спеціалісти з функціональної та ультразвукової діагностики.
  • Креатинкеназа 90
  • Ліпідограма (холестерин, ЛПВЩ, ЛПНЩ, хол. в ЛП, β ЛП, тригліцериди, коеф.атерогенності) 400
  • С-реактивний білок, кількісний 200
  • Білірубін загальний 90
  • Білірубін прямий 90
Працює з
Вт: 08:00-19:30 Ср: 08:00-19:30 Чт: 08:00-19:30 Пт: 08:00-19:30 Сб: 09:00-16:00
Cеть клиник "Наш доктор"
Київ просп. Володимира Івасюка, 8
м.Оболонь 22 4 м.Почайна 32 10
Сімейна клініка "Наш Doctor" відкрита з 2004 року, спеціалізується на постановці діагнозу і лікуванні дитячих захворювань.
Київ Вул. Депутатська, 5
м.Святошин 4 2 м.Нивки 20 4 м.Житомирская 20 5
Сучасний медичний центр створений, щоб забезпечити точну діагностику та ефективне лікування у профільних спеціалістів. Основні напрямки діяльності: терапія, педіатрія, лабораторні аналізи, ортопедія та травматологія, косметичні послуги, денний стаціонар. Надаємо послуги лікарів та медичної сестри вдома або в офісі, та послуги мобільної лабораторії для здачі аналізів.
  • Комплекс №3 «Біохімія крові базова» от 790
  • Комплекс №4 «Біохімія крові розширена» от 1 370
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
р.Святошинский
Мережа медичних центрів Alpha Medical – це місце, де працюють висококваліфіковані дитячі та дорослі лікарі, які мають великий досвід роботи та професіоналізм. Вони вивчають та використовують новітні технології в лікуванні захворювань, регулярно відвідують конференції та курси підвищення кваліфікації. Застосовують перевірені та ефективні методики, найкращу сучасну медичну апаратуру для проведення огляду і постановки діагнозу.
  • Мікроальбумінурія (добова сеча) (10) 260
  • Креатинфосфокіназа МБ (КФК-МВ) (40) 280
  • Холінестераза (10) 190
  • Лактат крові (10) 310
  • Комплекс №7 "Печінкові проби"(АЛТ, АСТ, ГГТ, ЛФ, білірубін фракційно, альбумін, білок загальний) (40) 1 093
Київ вул. Ентузіастів, 47
м.Левобережная 5
У відділенні за адресою вулиця Ентузіастів 47 приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Аланін-амінотрансфераза АЛТ 135
  • Креатинін 135
  • Загальний білок 126
  • Загальний білірубін 126
  • Печінкові проби (АЛТ, АСТ, ЛФ, ГГТ,загальний білок, загальний, прямий та непрямий білірубін) 765
Київ, вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна 26 6 м.Чернігівська 16 5 м.Дарниця 3 1
Київ, вул. Якубовського, 6 (поліклініка Голосіївського р-ну №2)
м.Іподром 17 4 м.Васильківська 9 35
Київ, пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 27
м.Мінська 12 3 м.Оболонь 17 7
Київ, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5
м.Лівобережна 11 4 м.Дарниця 23 3
Київ, вул. Курнатовського, 7 (дитяча філія)
м.Чернігівська 42 7 м.Дарниця 46 8
4,4
Київ, с. Крюківщина, вул. Ярослава Мудрого, 51
м.Теремки 85 12
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
6,0
Спеціалізована клініка «Модерний діабетичний центр» проводить діагностику та лікування дітей і дорослих з ендокринними патологіями. Крім ендокринолога в центрі прийом ведуть фізіотерапевт, офтальмолог, подолог фахівець, що займається проблемами стоп. Клініка розпорядженні власну діагностичною лабораторією та денним стаціонаром.
R+
5,2
Київ вул. Євгена Коновальця, 34 А
м.Печерская 6 6 м.Дворец Украина 20 7
R + Medical Network на Коновальця - один з амбулаторно-поліклінічних медичних центрів мережі, проводить прийом пацієнтів різного віку, надає консультаційні послуги, проводить первинну діагностику, малоінвазивні хірургічні втручання. У штаті медичного центру лікарі вищої категорії з багаторічним стажем, кандидати та доктори наук.
  • Алерген. Екстракт. Палтус (f303), антитіла IgE 385
  • Пакет №183 (CHECK-UP. Все під контролем для жінок + звіт з описом лабораторних показників) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Холестерин;Аналіз крові розгорнутий (ЗАК);Пероксидаза щитоподібної залози, антитіла (ATПO);Тироксин вільний (T4 вільний);Онкомаркер молоч 7 975
  • Пакет №184 (CHECK-UP. Все під контролем для чоловіків + звіт з описом лабораторних показників) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Холестерин;Аналіз крові розгорнутий (ЗАК);Пероксидаза щитоподібної залози, антитіла (ATПO);Тироксин вільний (T4 вільний);Тестостерон 7 175
  • Пакет №31 (Проблеми зайвої ваги + звіт з описом лабораторних показників) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Холестерин;Глюкоза (сироватка);Пероксидаза щитоподібної залози, антитіла (ATПO);Тироксин вільний (T4 вільний);Дегідроепіандростерон-сульфат (ДГЕА-с, DHEA-s 4 645
  • Пакет №310 (Щорічний контроль показників здоров`я + звіт з описом лабораторних показників) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Холестерин;Глюкоза (сироватка);Аналіз крові розгорнутий (ЗАК);Інсулін;Вірус гепатиту B (HBV), HBsAg (австралійський антиген);Вірус гепати 5 555
Київ вул. Старонаводницька, 13 (офіс 48)
м.Печерская 16 5 м.Дворец Украина 31 16 м.Днепр 39 7
Медичний заклад «Міжнародний медичний центр» - спеціалізований центр. Рік відкриття - 1999. Спочатку називався «Лабораторія доктора Редгера» як спадкоємець медичних традицій берлінських закладів - Медичного діагностичного інституту та Інституту медичної молекулярної діагностики. У медичному центрі працюють фахівці з функціональної та ультразвукової діагностики, кардіологи, спеціалісти з патологій судин та захворювань статевої системи чоловіків і жінок.