Плазмоліфтинг в Києві (метро Берестейська) (відкриті по нед. клініки)

Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Черін Дмитро Анатолійович
Ільченко Катерина Леонідівна
У вас на сайті ціни не актуальні.УЗД щитовидної залози в клініці 550,а у вас на сайті 360грн.Стосовно прийому в клініці-питань не має.
Была у нескольких врачей сразу, все понравилось. Теперь прохожу здесь лечение. Рекомендую.
Юрій
Привітна та доброзичлива. Після того як вона закінчила своє пояснення, лікар сама запитала чи немає у мене питань. Що особливо сподобалося, адже це говорить про те що лікар прагне максимально донести інформацію до пацієнта. Рекомендую!
Київ бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 9 м.Шулявская 30 8
Багатопрофільна клініка «Гіппократ» заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
  • Празмоліфтинг обличчя, шиї, декольте 4 600
  • Плазмаліфтинг (знеболення) 400
  • Плазмоліфтінг декольте 1 600
  • Плазмоліфтинг шиї 2 300
  • Лазерний празмоліфтинг шиї 3 000
7,0
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейская м.Шулявская
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Плазмоліфтинг (PRP-терапія) - в гінекології (1 процедура) (без вартості супровідного забезпечення) 1 500
  • Плазмоліфтинг (1 зона) 2 400
  • Плазмоліфтинг (розтяжки) до 10 см 4 080
  • Плазмоліфтинг (PRP-терапія) (ортопедія, травматологія) (1 процедура) (без вартості супровідного забезпечіння) 1 320