Косметичний пілінг в Києві (метро Берестейська)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Берестейська
Пілінг на фітінової основі (обличчя або одна шоста частина спини) 480 грн
Мигдальний пілінг 576 грн
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Была у нескольких врачей сразу, все понравилось. Теперь прохожу здесь лечение. Рекомендую.
Юрій
Привітна та доброзичлива. Після того як вона закінчила своє пояснення, лікар сама запитала чи немає у мене питань. Що особливо сподобалося, адже це говорить про те що лікар прагне максимально донести інформацію до пацієнта. Рекомендую!
Эдуард
Спеціаліст ретельно нас оглянула. Поставила діагноз. Призначення доступні за ціною, та ефективні. Приємна, уважна, все показала, розповіла, відповіла на всі питання, які нас цікавили. Просто золото а не лікар. Рекомендую!
Виктория
Замучили проблемы с кожей на лице. По совету родственников обратилась к Елене Васильевне. Замечательный специалист! Назначила комплекс процедур, поддерживающую терапию. Уже сейчас выгляжу в разы лучше и планирую продолжить лечение у этого прекрасного доктора.
8,3
Київ бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 9 м.Шулявская 30 8
Багатопрофільна клініка «Гіппократ» заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
  • Пілінг на фітінової основі (обличчя або одна шоста частина спини) 480
  • Комплексний пілінг 750
6,7
Київ просп. Берестейський, 65
м.Берестейская 5 17 м.Нивки 5 17
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих.
  • Мигдальний пілінг 576
  • Молочний пілінг 576