Хочу поблагодарить всю команду Oxford Medical Obolon за отличную работу. Быстро ответили на мой запрос и в течении пару часов связался с доктором. Отдельная благодарность доктору эндокринологу Корнийчуку В.П. за полную и развернутую консультацию, за отличного специалиста в своей области и просто за человечность. Рекомендую Oxford-med.com.ua Obolon.
Николай
Выражаю благодарность медсестре Яне за профессиональную и качественную работу!
Клара
Пришла сюда на УЗИ второго ребенка, очень удобно, что можна оставить дитё поиграть в десткой комнате, пока мама занята, особенно если из-за обстоятельств не с кем было оставить. Персонал внимательный и вежливый, а врачи всё доступно объясняют что и как. Без вот этого "всё хорошо" или "в квадрате б3 затемнение" что-то такое. Теперь думаю и вести беременность здесь.
Юлія
Марія Миколаївна є розумним та високопрофільним фахівцем. Завжди уважна, чуйна та добра. Я дякую Богу, що надав мені можливість зустрітися саме з нею. Завдяки їй я успішно завагітніла і була під наглядом та контролем постійно та цілодобово. Їй не байдужа доля кожного її пацієнта. Вона дійсно є тим лікарем, який любить свою професію. Крім того, не призначає зайві аналізи та препарити. Для мене, особисто, Вона залишиться найкращим лікарем.
450₴ - 3700₴
пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 ДКиївУкраїна
50.50576830.513725+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
Лазерний пілінг: обличчя 3 900
Лазерний пілінг: декольте 4 600
Лазерний пілінг: плечі 4 600
Лазерний пілінг: спина 12 800
Працює з
08:00-20:00
200₴ - 9000₴
вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2КиївУкраїна
50.49171830.527738+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.