Сторінка 5. Мазок з уретри в Києві

Атабаєва Олена Анатолівна
Раурс Рената Олександрывна
Очень понравилось..
Чорна Вікторія Володимирівна
Все дуже сподобалось! Дуже приємний, ввічливий, уважний персонал! Дуже приємна та турботлива дівчина на рецепшині. Окрема подяка лікарю, Гавурі Валентині Олексіївні. Була перший раз, все сподобалось. Однозначно рекомендую!
Київ пр-т Червоної калини, 26 А , Троєщина
р.Деснянский
Клініка Глобал Медик спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань. В установі можна записатися на прийом до онколога, кардіолога, гастроентеролога, уролога й акушера-гінеколога. Досвідчений медичний персонал і сучасне обладнання дозволяють швидко діагностувати захворювання і призначити ефективне лікування.
  • Взяття мазка з уретри (забір урогенітального соскоба) у чоловіків на ПЛР і цитологію 70
Нд: 09:00-16:00
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харьковская 21 5 м.Позняки 18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • Бакпосів зі слизових оболонок чоловічих статевих шляхів (уретра, матеріал з простати, сперма) на мікрофлору. Автоматична ідентифікація бактерій до виду. Чутливість до антибіотиків ДДМ 490
6,7
Київ вул. Юлії Здановської, 46/1, офіс 1132
м.Выставочный центр 15 5 м.Ипподром 18 7 м.Васильковская 24 5
  • ПМФ. Трансуретральна резекція простати, сечового міхура 1 050
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральная 12 15 м.Крещатик 11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки 13 5 м.Позняки 13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного лікаря, порекомендувати фахівця.
Київ вул. Ентузіастів, 49 , Русанівка
м.Левобережная 16 7
Медичний центр «МСК» надає ряд послуг, в числі яких діагностика, лікування і профілактика різних захворювань. В установі приймають доктора таких спеціалізацій: педіатр, ортопед, ультразвуковий діагност, отоларинголог, гінеколог, уролог, проктолог, сімейний лікар, терапевт і рентгенолог.
Київ вул. Златоустівська, 53а
м.Университет 17 5 м.Вокзальная 14 7 м.Золотые ворота 21 5
Медичний центр "Мед Хелп +" спеціалізується в сфері видачі медичної документації, проводить консультаційний прийом пацієнтів за основними 8 затребуваних напрямах.