Сторінка 6. Клініки акушерства і гінекології в Києві

6,0
Знайдено 142 клініки

Ірина
Лікар гінеколог Хурса дуже професійна. Видаляла мені поліпа. Все пройшло чудово. Я задоволена
Яна Гудима
Дуже гарна клініка, а особливо, лікар Бондарук Сергій Іванович. Дуже чуйний і професіонал у своїй справі лікар від Бога. Більше б таких лікарів. Дякую Вам від щирого серця!!!
костя
Внимательный и грамотный врач,разобрался в моей проблеме с головокружениями и назначил лечения.Рекомендую
Была на приеме у Толчинского Вадима Викторовича. Очень внимательный и грамотный врач. Провел детальную консультацию, назначил лечение. Осталась очень довольна врачем как человеком и специалистом. Огромное Вам спасибо.
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
7,6
Київ вул. Анни Ахматової, 31
м.Позняки 8 5 м.Осокорки 24 10
Сучасний медичний центр "ВІзіум" надає кваліфіковану медичну допомогу для всієї родини, що включає інструментальну і лабораторну діагностику, вакцинацію, амбулаторне оперативне лікування, маніпуляції і медичні процедури, виклик лікаря додому до пацієнта.
  • Комплекс "Ведення вагітності" 30 000
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки 13 5 м.Позняки 13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного лікаря, порекомендувати фахівця.
Київ, вул. Олександра Мишуги, 2
м.Позняки 7 2 м.Харківська 11 4
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Минская 10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга і травматолога.
  • Консультація акушер-гінеколога з питань ведення вагітності 850
в клініці 1 акушер-гінеколог
Створений за підтримки провідних фахівців "Академічний медичний центр" надає повний комплекс медичних послуг в області гінекології, в тому числі проводить оперативне лікування ряду захворювань.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • 41тиждень стандарт 1-плідний 22 500
  • 41тиждень стандарт 2-плідний 28 000
  • 41тиждень преміум 1-плідний 34 000
  • 41тиждень преміум 2-плідний 37 500
  • 20 тижнів + 15 000
Київ вул. Нижній Вал, 49 А , Поділ
м.Контрактовая площадь 6 4 м.Почтовая площадь 19 6 м.Лукьяновская 34 15
Багатопрофільний медичний центр "Інто-Сана" на Подолі входить до мережі медзакладів України, займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей і дорослих з багатьох напрямків. Серед персоналу центру лікарі вищої та першої категорії кваліфікації.
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
м.Осокорки 15 3 м.Позняки 27 7
6,2
Київ пер. Нестеровський, 13/19
м.Университет м.Театральная
Медичний центр «Альфа-Віта» — медичний заклад нових технологій! Сучасне обладнання кабінетів, новітня діагностична апаратура, передові лабораторні методики, кваліфіковані фахівці.
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактовая площадь 7 3 м.Тараса Шевченко 10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог, масажист. Це досвідчені фахівці, деякі мають науковий ступінь.
Багатопрофільний медичний центр "Медіса" почав свою роботу в 1991 році. Серед основних профілів установи — стоматологія, гомеопатія і косметологія.